Demokrat Zafer

Dijital çözümleri operasyonlarının kalbine yerleştiren şirketler rekabet üstünlüğü elde ediyor

Araştırmalar, dijital çözümleri operasyonlarının kalbine yerleştirerek ekiplerini güçlendiren şirketlerin geleceğe kalıcı izler bırakabileceğini gösteriyor. Univera Genel Müdürü Merthan Kaleli, Dijital dönüşüme yatırım gerçekleştiren şirketler, yeteneklerini etkin kullanarak rekabet üstünlüğü elde ediyor, işte verimlilik kazanıyor” dedi.

Pandemiyle hızlanan dijital dönüşüm, şirketlerin iş süreçlerini de kökten değiştiriyor. McKinsey tarafından gerçekleştirilen “Yeni Dijital Avantaj: Pandemi Sonrası Dönem İçin Yeniden Düşünme Stratejisi” başlıklı araştırma, yeni nesil teknoloji ve çözümleri iş operasyonlarının merkezine koyan şirketlerin, gelecekte daha başarılı olacağını doğruluyor. Araştırmayı incelediklerinde dijitale yatırım gerçekleştirenlerin %51’i rekabet üstünlüğü elde etmeyi amaçladığını söyleyen Univera Genel Müdürü Merthan Kaleli, “Panorama ürünümüzün 8. versiyonunu (P8) yeni teknolojiler ile geliştirdik. 5. kez dünyanın en iyileri arasında listelenen P8, en yeni teknolojileri şirketlerin satış, servis ve lojistik ihtiyaçlarının kalbine yerleştirerek rekabette üstünlük kazanmalarını sağlıyor” dedi.

Yeni bakış açıları kazandıran çözümler fark yarattırıyor

McKinsey’in araştırmasına göre pandemi öncesindeki iş modellerinin modasının geçtiğini düşünen şirketlerin %64’ü gelecek hedeflerine ulaşmak için ‘dijitale yatırım’ı araç olarak görüyor. Dijital yatırımlarda %65 oranında artış yaşandığını ortaya koyan araştırma, dijital dönüşüme yeni bakış açıları kazandıran çözümlerin, şirketlere açık ara fark attırdığını da ortaya koyuyor. Şirketlerin iş süreçlerini kolaylaştırarak onları yeni bakış açılarıyla tanıştıran sistemlerin başarı çizgisinin yükseldiğinin altını çizen Univera Genel Müdürü Merthan Kaleli, “1992’den bu yana kurumsal teknoloji çözümleri üreten bir şirket olarak geliştirdiğimiz Panorama 8 platformuyla şirketlere satış, servis ve lojistik, iş süreçlerinde uçtan uca dijitalleşmesini sağlıyoruz. Yeni versiyonla şirketlerin iş süreçlerine hız ve verimlilik kazandırıyoruz” dedi.

Şirketlere hızlı ve doğru stratejik kararlar aldırıyor

P8’in tele satış fonksiyonları ve saha süreçlerinin merkez ofis tarafından takibi gibi öne çıkan özellikleriyle 16 ülkede aktif olarak kullanıldığına dikkat çeken Kaleli, “P8, bağımsız araştırma ve danışmanlık kuruluşu POI (Promotion Optimization Institute) tarafından hazırlanan 2021 Retail Sales Execution raporunda 5. kez yer alarak başarısını bir kez daha kanıtladı. Uluslararası arenada en iyiler arasında yer alan P8’in saha verilerinin anlık olarak görüntülenmesi ve analiz edilmesini sağlayan güçlü yönleri ile şirketlerin hızlı ve doğru stratejik kararlar alınmasını destekliyoruz” diye bilgi verdi.

Satış gücü yönetiminde üstünlük sağlıyor

P8’in yeni fonksiyonlarıyla şirketlerin dönüşüm yolculuğunda yüklerini hafiflettiklerine değinen Univera Genel Müdürü, “Panorama’da sunduğumuz 6 farklı çözümle şirketlerin satış, lojistik ve servis faaliyetlerini kolaylaştırıyoruz. Tedarik, üretim, depo, lojistik, satış, iş ortağı, saha ekipleri ve servis iş ortağı yönetimi süreçleri, Panorama ile ayrı ayrı yönetebildiği gibi, uçtan uca tek bir çözümle de dijitalleştirilebiliyor” diye sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ