Demokrat Zafer

İZNİK’Lİ PARALİMPİK GENÇ KOŞUCU ENGELE TAKILDI

Azmi, Çalışkanlığı ve Başarılarıyla dolu bir hayatı olan ve kendisini hayranlıkla takip edip beğendiğim. Burak TETİK ilçemizi tanıtmaya devam ediyor. Her girdiği koşuda Madalya ve kupa ile dönen Tetik Sırasıyla Tuz gölünde yapılan koşuda 1100 kişi arasından birincilik kürsüsüne çıkarak kupa ve ödüler aldı.

Eskişehir’de yapılan yarı maratonda 2200 kişi arasından Birincilik kürsüsüne çıkarak ödülünü Atletizm federasyon başkanı Fatih Çintimarın elinde aldı

 Son olarak İzmir kurtuluşu sebebiyle 9 Eylül yarı maratonu koştu 1600 koşucu arasından birinci olarak İzmir Büyükşehir Belediye başkan yardımcısı tarafından Kupa ve madalyasını aldı.

 İlçem İznik için yarıştım diye konuşan Sporcu Tetik “Kaymakamlığımızdan, Belediyemizden ve İznikli büyüklerimden destek bekliyorum destek görmeden gittiğim yarışlarda engeli olarak

 2012 yılından bu güne kadar koşuyorum 46 ın üzerin de madalya ve plaketim var ben maddi destek değil manevi destek istiyorum koşulara yalnız gidiyorum bir sırt çantam ile gidiyorum gelirken ise üç çantam oluyor yarıştıktan sonra vücudum yorularak iki çantayı taşımak zor oluyor destek alamadığım için üzülüyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ