Demokrat Zafer

LOSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN İMZALADI

Gemlik Belediyesinin, Gemlik Kent Konseyi ile birlikte organize ettiği, sivil toplum örgütleri ile sanayi kuruluşlarının da desteklediği ve bu yıl 6.si yapılan Uluslararası Gemlik Zeytin Festivali kapsamında “Dersim Küba Hattı Dudaktan Fışkıran Kan “, “Sürgün Çocuk ” ve ” Gemlik’teki Dersimliler 1″ isimli kitaplarını Gemlikli Lösemili Çocuklar yararına imzalayan yazar Erol Erkılıç, sosyal sorumluluk ve farkındalığı artırmaya yönelik projesine gösterilen yoğun ilgi adına teşekkür etti.

3 gün süren ve coşku dolu festival kapsamında iskele meydanında stand açan yazar Erol Erkılıç, kendi kitaplarının yanı sıra siyah beyaz yayınlarının çok sayıda kitabını da kitapseverler ile buluşturdu. Gemlikli Lösemili Çocuklar yararına yapılan kitap satışına ilçe halkı da büyük ilgi gösterdi. 6 yaşındaki bir çocuğun kumbarasında biriktirdiği paralarla, farkındalık projesine destek olmasını unutamayacağını ifade eden yazar Erol Erkılıç, oldukça anlamlı ve duygusal hatıralarla dolu bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Yazar Erol Erkılıç’ın Gemlik’teki lösemili çocuklar yararına organize ettiği kitap imza günlerine CHP Bursa Milletvekili ve CHP Genel Başkan Başdanışmanı Orhan Sarıbal, Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun ve Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ‘da kitap alarak destek verdi. CHP ve Saadet Partisi İlçe yönetimleri, Gemlik Kent Konseyi yöneticileri, DİSK Emekli Sen yönetimleri ile birlikte, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar da projeye yoğun ilgi gösterip katkı sundular. Sosyal sorumluluk ve farkındalığı artırmaya yönelik proje kapsamında toplanan para, tutanak ile birlikte Gemlik Belediyesine teslim edilecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ