Demokrat Zafer

Biyolojik ailesini 32 yıl sonra Esra Erol buldu

ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programının yeni sezonunda aile dramları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. 32 yıl önce ailesi tarafından çocuk esirgeme yurduna verilen Elif, yıllar sonra gerçek ailesini bulmak için Esra Erol’un programına başvurdu. Gerçek annesini ve babasını bulmak için canla başla uğraşan Elif’in hikayesi ve ortaya çıkan gerçekler ekran başındaki herkesin yüreğini yaktı. Binlerce seyirci hem stüdyoda hem de ekran karşısında gözyaşlarına hakim olamadı!

Elif’in Acı Hayatı

Geçtiğimiz haftalarda yeni sezonuyla ekranlara gelmeye devam eden Esra Erol, birbirinden farklı konu ve konuklarla herkesi şaşırtıyor. Önceki sezonda birçok absürt olaya şahitlik etmiştik, bu sezon ise yine oldukça hareketli başladı. DNA testleri, evden kaçan genç kızlar ve evli kadınlar yine havada uçuşmaya devam ediyor. Hal böyle olunca ekran başındaki seyirciler de sosyal medyadan yorumlarını bizlerle paylaşmaktan geri durmuyor.

Sık sık sosyal medyada kurgu iddialarıyla karşı karşıya kalan Esra Erol’un programına dün başvuran Elif’in hikayesi ise yürekleri parçaladı. 32 yıl önce Antalya’da Çocuk Esirgeme Yurduna teslim edilen Elif ve abisi Volkan, yıllar sonra köklerini ve biyolojik ailesini bulmak için Esra Erol’un programına katıldı. 5 yaşında başka bir aileye evlat verilen Elif’in babası başka bir kadınla evlenmek için Kayseri’den Antalya’ya gelmiş.

Gerçek 32 Yıl Sonra Ortaya Çıktı!

Elif’in üvey annesi Şehriban ise hem Volkan’a hem de Elif’e oldukça kötü günler yaşatmış. O yıllarda Elif’lerin komşusu olan kişiler Esra Erol’un canlı yayınına bağlanarak iki kardeşin sık sık şiddet gördüğünü gözyaşları içinde anlattı. Bugün ise Esra Erol, Elif’in babasının kim olduğunu ortaya çıkarttı ancak babasının geçmiş yıllarda hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Bir başka ortaya çıkan konu ise Elif ve Volkan’ın hiç bilmedikleri ablalarıydı. Elif’in bu acı hayat öyküsü ekran başındaki herkesi gözyaşlarına boğdu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ