Demokrat Zafer

ÇEVRE VE CEP DOSTU ÇAMAŞIR DETERJANI

Doğal içerikli Life by Fakir toz çamaşır deterjanı, güçlü formülü ile çamaşırlarınızı tertemiz yaparken, daha az su tüketimine olanak sağlıyor.

Sonbaharın gelmesiyle yazlık giysiler yerini yavaş yavaş kışlıklara bırakıyor. Bu geçiş döneminde çamaşır yıkama periyodunda ciddi bir artış gözlemleniyor. Yazlıkları temiz bir şekilde saklayıp, kışlıkları da tertemiz giymek için bütün giysiler çamaşır makinesinden geçiriliyor.

Doğa ve insan dostu temizlik ürünleri ailesi Life by Fakir, bu yoğun çamaşır yıkama döneminde en büyük yardımcınız oluyor. Kıyafetlerinizi derinlemesine temizlerken, doğanın sürdürülebilirliğine de katkı sağlıyor. Ekolojik ve vegan Life by Fakir ürünleri, insan sağlığına olumsuz etkileri olan GDO, SLS, klor, paraben, boya gibi kimyasallar içermiyor.

Bitkisel bazlı aktif madde içeren Life by Fakir doğal toz çamaşır deterjanı, üstün leke çıkarma gücü ile renkliler ve beyazlarda yüksek performanslı temizlik sağlıyor. Ürün, doğal içeriği sayesinde çamaşırlarda kalıntı bırakmıyor ve çamaşırlarınızın renklerini koruyor.

50 Gram Deterjan ile Doğal ve Etkili Temizlik Daha Az Su Kullanımı

1,5 kg’lık ambalajlı Life by Fakir doğal toz çamaşır deterjanı, bir yıkamada 50 g deterjan kullanarak tam 30 yıkama yapmanıza imkan veriyor. Bitkisel içerikli olup etkili temizlik sağlayan ürün, çevre ve cep dostu olmasıyla rakiplerinden ayrışıyor. 50 g kullanım ile ekstra durulamaya gerek bırakmadan daha az su tüketimi yapmanızı sağlıyor ve doğada kolay çözünerek çevreye zarar vermiyor.

Ecomark ve vegan sertifikası ile tescillenen Life by Fakir ürün ailesinde; sıvı-toz çamaşır deterjanı, konsantre yumuşatıcı ve ekolojik bulaşık makinesi tableti bulunuyor. Life by Fakir Baby serisinde ise bebekler ve hassas cilde sahip olanlar için özel formüllü bitkisel bazlı çamaşır deterjanı, konsantre yumuşatıcı ve doğal granül sabun yer alıyor.

Ayrıntılı Bilgi: https://www.fakirshop.com.tr/lifebyfakir

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ