Demokrat Zafer

Kissflow’un yetkili distribütörü Redington Türkiye oldu

İş akışı ve süreç otomasyonundan düşük kodlu uygulama geliştirme iş yönetimi alanında lider SaaS şirketi Kissflow’un tüm ürün ve hizmetlerinin dağıtımını Redington Türkiye üstlendi.

25 yıllık tecrübesi ile bilişim sektöründe Türkiye’nin en köklü distribütörlerinden biri olan, Redington Türkiye, önde gelen yazılım şirketinden biri olan Kissflow’un Türkiye’deki tek yetkili dağıtıcısı oldu. Anlaşma dahilinde Kissflow’un özellikle az kodlu ve kodsuz platform çözümlerinin dağıtımı ve uygulama süreçlerini Redington Türkiye yürütmeye başladı.

Ürünleri 160’tan fazla ülkede kullanılan Kissflow, iş akışı ve süreç otomasyonundan düşük kodlu uygulama geliştirmeye iş yönetimi alanında lider bir şirket. Faaliyet gösterdiği ülkelerde 150 binden fazla müşteriye dokunan Kissflow’un müşterileri arasında Airbus, McDermott, Reckitt Benckiser ve Olympus gibi 50’den fazla Fortune 500 şirketi yer alıyor.

Geçtiğimiz yıl yayımlanan SaaS 1000 listesinde dünyanın en hızlı büyüyen SaaS şirketleri arasında da yer alan Kissflow’un bulut tabanlı kodsuz / düşük kodlu platform çözümleri, şirketlerin kritik işlere odaklanmasını sağlarken aynı zamanda bağlamsal iş birliğini de destekliyor. Kissflow’un çözümleri tekrarlayan manuel görevleri otomatik bir yaklaşımla değiştirerek operasyonel maliyetleri düşürmek ve üretkenliği artırmak için tasarlanmış. Kissflow ile çalışan işletmeler, kurumsal uygulamalarını modernize edebilir veya ERP, CRM sistemleri sorunsuz bir şekilde entegre edebilir.

Kullanıcı deneyimi odaklı çözümleri ile rakiplerinden ayrışıyor

Karmaşık iş akışları oluşturma konusundaki yeteneği ile sektördeki en önemli rakiplerinden ayrışan Kissflow’un çözümleri şirketlerin kodlama gerektirmeden dakikalar içinde iş akışları oluşturmasına olanak tanır. Ürünlerinde temiz ve sezgisel bir kullanıcı arayüzü sunan Kissflow, her türden son kullanıcı uygulama oluşturma sürecini destekliyor. Kissflow’un platform çözümleri, herkesin hızlı bir şekilde kullanmaya başlamasına olanak tanıyan en basitten en profesyonel seviyeye 180’den fazla önceden oluşturulmuş şablon içeriyor. Kissflow’un en büyük rakiplerine baktığımızda genelde geliştiriciler için tasarlanan ve kullanımı karmaşık olan ürünler karşımıza çıkıyor. Bu durumun tersine Kissflow’un sunduğu çözümler sadece BT sektörü için değil genel olarak iş dünyasına hitap ettiğinden kullanımı çok daha kolaydır.

“Kissflow’un çözümleri Redington’ın güçlü iş ortağı ağı ile daha çok şirkete erişecek”

Kissflow ile başlayan iş ortaklıklarının Türkiye’deki düşük kodlu ve kodsuz geliştirme pazarına önemli bir değer katacağının altını çizen Redington Genel Müdürü Cem Borhan, kodsuz / düşük kodlu ürünlere olan talep, uzakta ve hibrit çalışma modellerinin yaygınlaşması ile son bir yılda iki katına çıktı. İş liderleri artık, “her yerden çalışma” modelini mümkün kılacak şekilde, satıcı, tedarikçi ve iş ortağına yönelik uygulamalar dahil olmak üzere dahili iş süreçlerini dijitalleştirmenin ve iş akışlarını otomatize etmenin önemine anlamış durumda. Bu ortaklık her iki şirketi, Türkiye’deki müşterilerimizin Kissflow’un düşük kodlu ve kodsuz geliştirme çözümlerini iş süreçlerine başarılı bir şekilde entegre edebilmesi ve bunu gerçekleştirmek için stratejik planlama, proje teslimi ve doğru teknoloji platformu sağlama gibi alt başlıkları kapsıyor. Redington’un Türkiye’deki 600’den fazla şirketten oluşan güçlü tedarik zinciri ağı, Kissflow’un platformunun ülkemizin kurumsal şirketlerine erişimini daha da artıracak” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ