Demokrat Zafer

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ, “ÇOCUKTAN SONRA BİR SÜRE KALBİM RAHAT DURACAĞIM”. DAHA FAZLASI MİLLİYET SANAT’TA!

Peş peşe iki dijital platformda oynadığı dizilerin çekimlerini tamamlayan Özge Özpirinçci, aralık ayında doğacak bebeğini karşılamak üzere doğayla iç içe bir yaşama geçiyor; hayalindeki projeleri yapmış, kariyerinde istediği noktaya gelmiş ve huzurlu olarak… Milliyet Sanat’ın Eylül 2021 sayısı için Ayın Söyleşisi’nde buluşan Özge Özpirinçci ile Asu Maro; hem dizi, oyunculuk ve yaşam üzerine hem de 5 aylık hamile olan ve bir kız bebek bekleyen Özpirinçci’nin hayatındaki bu önemli dönemeç üzerine dolu dolu, içten bir sohbete imza atıyor. Sevilen oyuncu “Durmak benim işim değil,” diyor ve ekliyor: “Ama bu sefer durma sebebim o kadar heyecanlandıran bir sebep ki duruyormuşum gibi gelmeyecek.” Söyleşinin devamı, Milliyet Sanat’ın Eylül 2021 sayısında…

Dijital platformlarda yayınlanan “İlk ve Son” ve “Bir Denizaltı Hikayesi” dizilerinin çekimlerini tamamlayan başarılı oyuncu Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk ile aralık ayında doğacak kızlarını karşılamak üzere doğayla baş başa, sakin bir yaşama geçmeye hazırlanıyor.

Başrollerini Salih Bademci’yle paylaştığı ve aynı zamanda yapımcısı da olduğu “İlk ve Son” dizisini ve karakterini Asu Maro’ya anlatan Özge Özpirinçci, dizinin hikâyesi üzerinden kendi ilişkisine dair de samimi açıklamalar yapıyor.

“Oynadığım dizilerde de hayatta da hep erkek çocuklarıyla daha iletişime açık bir insanım ama şu anda kızım oluyor olması beni ekstra heyecanlandırıyor.” diyen Özge Özpirinçci, kızını özgür, mutlu ve korkusuzca yetiştirebilmek için artık çok daha dikkatli olması gerektiğini vurguluyor. Hamileliğinin ilk 5 ayını çalışarak geçirmekten çok mutlu olduğunu ifade eden oyuncu, geri kalan dört ayı ise huzurla, her gün yüzebildiği, yürüyüş yapabildiği bir yerde, doğanın içinde geçirmeyi arzuluyor.

“Durmak benim pek bildiğim bir şey değil. Ama bu sefer durma sebebim o kadar heyecanlandıran bir sebep ki bana duruyormuşum gibi gelmeyecek.” diyen Özpirinçci, Burak Yamantürk ile birlikte taşındıkları İstanbul’daki bahçeli evinde bebeğiyle birlikte geçeceği sakin bir yaşamın hazırlıklarını yapıyor.

Özge Özpirinçci’nin uğradığı siber zorbalıkları, hamilelikle birlikte yaşadığı değişimleri de Asu Maro’ya anlattığı söyleşinin tamamı Milliyet Sanat’ın Eylül 2021 sayısında…

Kitabevlerinde, marketlerde ve dijital uygulamalarda okurlarını bekleyen Milliyet Sanat ayrıca, dergiyi 0850 224 02 22 numaralı çağrı merkezini arayarak satın alan okurların kapısına kadar götürüyor.

Bilgi için:         milliyetsanat.com

instagram.com/milliyet_sanat

twitter.com/milliyet_sanat

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ