Demokrat Zafer

Umudumuzla mücadelemizi birleştiriyoruz

Marmara Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran Özüpak sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulundu.

Marmara Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran Özüpak, emeklilikte yaşa takılanların yaşadıkları mağduriyetlerin çözümü için çalışmalarına devam ediyor.

Özüpak, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınla son duruma ilişkin bilgileri paylaştı.

– Son günlerde sosyal medyada EYT ile ilgili iddialara yanıt vereceğim.

“İMZA KAMPANYAMIZI BİTİRDİK, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MAKAMINA SUNACAĞIZ”

– İmza kampanyamızı bitirdik. Bütün illerimiz hazırlık içerisinde. 8 Eylül’de dernek başkanları ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın makamına sunulmak için kolilerce götüreceğiz.

– Teslimat öncesi bir basın açıklaması yapacağız. Yine varız, biriz, birlikteyiz ve mücadelemize devam edeceğiz diyeceğiz.

“VİCDANIMIZ RAHAT”

– Bazı arkadaşların yorumlarını görüyorum. Bizim vicdanımız çok rahat. Biz bir şey yapamadıysak bu arkadaşlar gelip katkılarını sunsa çok daha iyi olacak.

“AĞZIMIZDAN DUYMADIKÇA HİÇBİR HABERE RİAYET ETMEYİN”

Her seçim arifesinde bu yasa raftan iniyor, “Şu şekilde çıkacak, bu şekilde çıkacak” deniliyor. Ağzımızdan duymadıkça hiçbir habere riayet etmenizi istemiyorum. Bu yasa Meclis’ten geçmediği sürece, Cumhurbaşkanı Erdoğan onaylamadığı sürece hiçbir şey olmayacak arkadaşlar. Yasayı Meclis düzenleyecek, bizler değil. Hep umut umut umut. Evet kesinlikle umudumuz var. Umudumuzla mücadelemizi birleştiriyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ