Demokrat Zafer

Yıldırım’da İYİ İnsan Mücadeleden Vazgeçmiyor!

Yıldırım Meclisi’nde İYİ insan damga vurdu. Son 2 oturumdur canlı yayın yapmayan Yıldırım Belediye Meclisi2nde söz alan meclis üyesi o illete vurgu yaparak; “Önlem almayı insanlar yüzer yüzer öldüğünde mi düşünüyorsunuz!” sözleri meclise damga vurdu. İYİ Parti Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Ferit Gürsoy; “Bu gün “Aşı” konusunda halkımıza daha duyarlı olması için çağrı yapmak ve bağımlılık konusunda gençleri uyarmaktı niyetim ama canlı yayın olmaması sebebiyle yine sesimiz kesildi.” diyerek bir bakıma halkın doğru bilgi almasının önünde ki; engelin kaldırılması gerektiğine vurgu yaptı.

İYİ Parti Meclis üyesi Ferit Gürsoy konuşmasına madde bağımlılığının gün geçtikçe arttığına Yıldırım’ın madde bağımlıları için bulunmaz mekanların olduğu alan haline geldiğinden bahisle “Neredeyse her gün bir mahalle, bir muhtarlık ve çarşı pazar dolaşıyoruz. Halkın şikayetlerini dinliyoruz, siz beğenmeseniz de biz muhalefet görevimizi yapıyoruz.” diyerek tek tek mahalle sokak ismi vererek madde bağımlılarının ve tacirlerinin adreslerini ifşa ederek “Sayın başkan, Yiğitler Mahallesinde neredeyse bu bağımlılar ormanı yakıyordu, İncirli caddesinde muhtar ve halk isyanlarda, adres adres yerleri belli boş arsa sahipleri isyanlarda, “ne gerekiyorsa yardımcı olmaya hazırız” diye feryat ediyor ama seslerini kimseler duymuyor. Kaldırımlar işgal edilmiş çay ocakları kahveler tüm kaldırımları işgal ediyor, şikayetler geçici çözüm buluyor fakat kalıcı çözüm maalesef üretilmiyor. Namazgahın göbeği, arka sokaklarında madde bağımlıları cirit atıyor, Parklar gece saat 23’den sonra madde bağımlılarının mekanı haline dönüşüyor, yerel halkın ne şikayetler ne de sesleri duyuluyor! Şikayet anında bir ekip geliyor dağılıyorlar, ertesi gün manzara yine aynı. Mollaarap mahallesi Eşrefiler caddesinde önceden Eşrefiler Kız Yetiştirme Yurdu’nun olduğu alanda bu mecliste plan değişikliği ile ilgili karar alınmış ama orası da madde bağımlılarına teslim edilmiştir! Metruk binaların içi sizi dışı mahalle halkını yakar ama yananı maalesef kimse görmez!” dedi.

İYİ Parti Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Ferit Gürsoy; Yıldırım’ın sorunlarına karşı da duyarlı olmaya devam ederek Siteler Mahallesi Sağlık ocağının yerinin yanlış olduğunu, halkın istekleri doğrultusunda ve muhtarın önerilerinin dikkate alınması gerektiğini, Ertuğrulgazi- Mesken konutlarının Kentsel Dönüşüme müsait olduğunu ve halkın taleplerinin dinlenmesi gerektiğini, Bağlaraltı Pazar alanının altında ki mazgalların çöple doldurulup temizlik araçlarının temizliğinin de orda yapılmasının yanlış olduğuna dem vurarak bu konunun “çok acil bir şekilde incelenmesini ve uygulamaya derhal son verilmesi gerektiğine” vurgu yaptı. Sular Vadisi’nin birikmiş sorunları da gündeme getiren Gürsoy; “Halkın kıymetli parasını Sular Vadisi yapmak için her ne kadar biz İYİ insanlar bu sonucu istemezsek de yönetim betona gömdü. Şimdi oranın sorunlarınız siz çözeceksiniz” çıkışı meclisten olumlu not aldı. Gürsoy’un meclis oturumunda vatandaşların dertlerini tek teke maddeler halinde dile getirmesi ise meclis üyeleri tarafından olumlu karşılandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ