Demokrat Zafer

Tutku çiçeklerinin şifası sofralara taşınıyor

Zamansız tarzı ve doğallığı birleştirmeyi başaran Vervain Home, eşsiz keten dokulu kumaş üzerine tasarlanan yeni koleksiyonunun lansmanını gerçekleştiriyor: “Passion Flower Collection”.

“Sevdiğin güzellik neyse yaptığın şey de o olsun.” sözünden ilham alarak markası Vervain Home’u yaratan teknik ressam ve girişimci Mine Barış, hem markasının karakterini birebir yansıtan serileri arasına yeni katılan “Passion Flower Collection”, bizi iyileştiren tutku çiçekleri şifası ile sofralarımıza gelsin ve uzun yıllar bizimle kalsın diye özel gramajlı ve eşsiz keten dokulu kumaş ile pembe ve mavi renklerde olmak üzere iki farklı versiyonla tasarlanmış.

Koleksiyonun şıklığı ve sağlamlığı ile kurduğunuz sofralara yıllarca eşlik edecek olmasının mutluluğu içinde olan Vervain Home, bu kez büyüklerimizin deyimi ile “evladiyelik” bir koleksiyonla sizleri bekliyor.

Bir tabloyu andıran duruşuyla bu asil koleksiyon, her mevsim yemek masalarına mutluluk taşıyacak.

Vervain Home markası, çatısı altında bulunan ve hepsi sınırlı sayıda üretilen parçalar ile ürün-fiyat dengesinde ulaşılabilir kalmayı hedeflemektedir.

Bugünün trendlerini ve çocukluğumuzdan aklımızda kalan kareleri çağdaş tasarımla buluşturan Vervain Home, tüm ürünlerini titiz bir işçilikle hayata geçirmektedir.

Ekim sayınızda bize yer verme şansınız olursa çok mutlu oluruz.

Çekimlerinize ürün temin etmek için bize yazmanız yeterlidir.

www.vervainhome.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ