Demokrat Zafer

Bu Tada Doyamayacaksınız! Tarçınlı Kahvenin İnanılmaz Hikayesi!

Bursa başta olmak üzere, Türkiye’nin ve dünyanın her tarafından milyonlarca takipçisi olan Seher Akgül, yarın piyasaya çıkacak olan zayıflama etkili Tarçınlı Kahve hakkında konuştu.

Hemen her kullanıcıdan tam not alan, zayıflatıcı etkisi tartışılmasız Tarçınlı Kahve’nin son zamanlarda, kilo problemi yaşayan kişiler tarafından en çok konuşulan tarafı ürünün tamamen doğal olması. Seher Akgül’ün yarın satışa çıkacak olan SEHER AKGÜL FİT CONCEPT TARÇINLI KAHVE’si hakkında konuştuk. Bize projenin başından beri tarçınlı kahve hakkında şu şekilde konuştu:

seher1
”Tarçınlı kahvenin aslında komik bir o kadar da manidar bir keşfi var benim hayatımda. Bilirsiniz ki biz kadınlar bizimle ilgilenilsin isteriz. Üstelik de bunalımlı bir dönemimizdeysek. O dönemler tam 90 kiloydum ve aynalara küsmüştüm. Bir gün eşime dedim ki; sen bana bir kahve bile yapmıyorsun, galiba sen beni artık sevmiyorsun 🙂 Durur mu bu şakayla karışık yoğun sitem karşısında hemen mutfağa gitti. Kahvemi güzelce yapıp getirdi. Mutluluktan uçuyorum tabi gerine gerine bir yudum aldım fakat bir sorun var 🙂 Kahve tarçınlı. Kahve kavanozunda çok az kahve varmış hemen yanında duran tarçın kavanozundan da biraz tarçın ilave etmiş kahve zannederek. Hiç bozuntuya vermedim tabi sonuçta bana ilk kez kahve yapmış. Sonra ki günlerde dedim ki niye tarçınlı kahve olmasın. Ve ben her gün içtiğim kahveye azıcık tarçın eklemeye başladım. Süreç içerisinde gördüm ki tarçınlı kahve içtiğim anda iştahım kapanıyor, gün boyu daha enerjik oluyorum ve sıkı durun KİLO VERİYORUM! Bu inanılmazdı sonra dedim ki bunu insanlara anlatmalıyım. YouTube kanalımda bunu milyonlarca kişiye anlattım ve onların içinden yüz binlercesi tarçınlı kahve ile KİLO VERDİ. Sonra sonra şunu fark ettim piyasa malesef kötü tarçın ve kötü kahve ile dolu. İnsanlar uzun yıllar içerisinde bu kötü malzemelerin kullanımıyla ilgili olarak sorun yaşayabilirler. Bunda benim de payım olur kaygısı içimi kemirmeye başladı. Bir şey yapmalıydım. Ailem dediğim bu insanlar en iyisine layıktı. Harekete geçtim! Tam 3 yıllık geceli gündüzlü çalışmaların aylar süren tadım testlerinin sonunda SEHER AKGÜL FİT CONCEPT TARÇINLI KAHVEYİ çıkardım. Huzurluyum çünkü piyasanın EN İYİSİNİ YAPTIK. Huzurluyum çünkü ben fenomen değil aileden biri olarak size karşı olan görevimi yerine getirdim. Artık ölsem de gam yemem. Afiyetle ZAYIFLAYIN canım arkadaşlarım.”

seher 2

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ