Demokrat Zafer

‘Büyük Taarruz mu Malazgirt mi’

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’dan “Büyük Taarruz mu Malazgirt mi” çıkışı geldi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, kamuoyunda “Büyük Taarruz mu Malazgirt mi” algısı yaratılmaya çalışılarak tartışmalara yol açan AKP zihniyetine sert eleştirilerde bulundu.

Yaptığı yazılı açıklamada AKP’nin Büyük Taarruz ve Dumlupınar Zaferi’ni görmezden gelerek Malazgirt Zaferi’ni ön plana çıkarmaya çalıştığına dikkat çeken Genel Başkan Uysal, “Oysa anlamaları gerekiyor ki Türk Milleti’nin tarihi yürüyüşü içinde kazandığı zaferler de bedelini ödediği mağlubiyetler de bizimdir” dedi.

AKP’nin yanlışta yarıştığını ifade eden Uysal, “En kısa sürede memleketi bu AKP felaketinden kurtaracağız! İnşallah Cumhuriyetimizin 100. Yılında milletimiz AKP dahil tüm felaketlerden kurtulacaktır!” diye konuştu.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın açıklaması şöyle:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kıymetini en çok AKP iktidarı bilmelidir!”

“İslam coğrafyasındaki Suriye, Irak ve son olarak Afganistan ülkelerinin aynasında kendimize baksak TC Devletini yıkmak isteyenlere dahi Cumhuriyet’in bizlere sunduğu hukuk, huzur, güvenlik, refah ve fırsat eşitliğinin anlamını, kıymetini anlarız!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kıymetini; geçmişini yok varsayarak Atatürk başta olmak üzere kurucu kadro ve değerlerini örseleyen ancak öte taraftan ise bu cumhuriyetin her tür imkan ve imtiyazından azami derecede yararlanan AKP iktidarı bilmelidir!

“Büyük Taarruz ve Dumlupınar Zaferi’ni görmezden gelerek Malazgirt’i ön plana çıkarmaya çalışıyorlar”

AKP hala yanlışta yarışıyor! Sakarya Savaşı ve Kocatepe’den başlayan Büyük Taarruz ve Dumlupınar Zaferi’ni görmezden gelerek Malazgirt’i ön plana çıkarmaya çalışıyor. Oysa bilmiyorlar ki Malazgirt Zaferi de bizim, Sakarya ve Dumlupınar Zaferi de bizim!

Birbiri ile zaferleri yarıştırmak, kıyas yapmak yerine, anlamaları gereken gerçek şudur; Türk Milletimize Anadolu’nun kapılarını açan Malazgirt Zaferi’dir. Aynı zamanda bilmeliler ki Anadolu’da kalma, yaşama irademizin tescili olan Büyük Taarruz ile Kocatepe’den başlayan, Kurtuluş Savaşı’dır!

“Kazandığımız zaferler de bedelini ödediğimiz mağlubiyetler de bizimdir”

AKP zihniyeti tarihe şark kurnazlığıyla, ‘alakart menü’ olarak bakıyor. Beğendiğini alıyorlar, beğenmediğini almıyorlar. Oysa anlamaları gerekiyor ki Türk Milleti’nin tarihi yürüyüşü içinde kazandığı zaferler de bedelini ödediği mağlubiyetler de bizimdir.

“Memleketi bu AKP felaketinden kurtaracağız!”

Velhasıl hiçbir millet ve devlet AKP’nin Türkiye’ye yaşattığı travmaya benzer süreçlerle çok uzun gidememiştir! En kısa sürede memleketi bu AKP felaketinden kurtaracağız! İnşallah Cumhuriyetimizin 100. Yılında milletimiz AKP dahil tüm felaketlerden kurtulacaktır!”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ