Demokrat Zafer

Akşener, Kılıçdaroğlu’na yönelik davranışa tepki gösterdi: İçim acıdı, canım yandı

İYİ Parti lideri Akşener, Çorum’da bir kadının CHP lideri Kılıçdaroğlu’na tepki göstermesi ile ilgili olarak, “Nefret tohumları ekmeye çalışanlara inat kardeşliği yeniden tesis edeceğiz” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çorum’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na bir kadının söylediği sözleri, “İçim acıdı, canım yandı. Biz bu değiliz. Biz alçakgönüllü, kocaman yürekli, asil bir milletiz” şeklinde eleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çorum’da esnaf ziyareti yaparken, sokakta görüp “Nasılsınız, iyi misiniz?” diye sorduğu kadının tepkisiyle karşılaşmıştı. Kılıçdaroğlu’nun çocuğuna dokunmasına izin vermeyen kadın, “Hayır hayır, sakın çocuğuma dokunma. Hadi yürü, yürü” diye bağırmıştı.

Kadının bu tavrına İYİ Parti lideri Meral Akşener, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda tepki gösterdi. Akşener. “İçim acıdı, canım yandı. Biz bu değiliz. Biz alçakgönüllü, kocaman yürekli, asil bir milletiz. Nefret tohumları ekmeye çalışanlara inat; sevgiden, güzellikten ve iyilikten vazgeçmeden, kardeşliği yeniden tesis edeceğiz.” ifadesini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ