Demokrat Zafer

GENÇLER, PERYÖN YÖNETİM KURULU’NDA

Tersine mentorluk programı PERYÖN Genç, ikinci turu ile devam ediyor. Mart ayında eğitimi verilmeye başlanan ve başarılı bir şekilde devam eden PERYÖN Genç ikinci tur programında, araştırmacı ve yaratıcı gençlerden oluşan PERYÖN Genç Danışma Kurulu Üyeleri, 6 ay boyunca PERYÖN liderleri ile bir araya gelip fikirlerini paylaşıyor. Bu turda, 1990 ve sonrası doğumlu, İnsan Kaynakları kariyerinin başındaki çalışanlar arasından seçilen 60 genç, 20 yönetim kurulu üyesi ile eşleşti.

PERYÖN Genç programında, bir yönetim kurulu üyesi, üç genç danışman ile eşleşip altı farklı gündemle düzenli aralıklarla bir araya geliyor. Gençlere, PERYÖN Gençlik Kurulları Danışma Kurulu Üyesi Evrim Kuran liderlik ediyor.

Programın devam etmekte olan ikinci turunda, ilk turda yer alan gençler PERYÖN Yönetim Kurulu’na temsilci olarak girdi.

İş dünyasında farklı kuşakların bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmalarının, her iki taraf için de farklı bakış açıları kazanmak adına oldukça önemli olduğunu belirten PERYÖN Gençlik Kurulları Danışma Kurulu üyesi Evrim Kuran, “Geçtiğimiz yıl büyük bir heyecanla başladığımız PERYÖN Genç’in ilk turunun en büyük katkılarından birisi Genç Danışma Kurulu üyelerinin, PERYÖN’ün Yönetim Kurulu’nda temsil edilmesi oldu. PERYÖN Genç’in ikinci turunda ise, 60 genci 20 PERYÖN yöneticisiyle bir araya getirerek, hem genç nesle hedeflenen insan yönetimi çalışmalarında ilham veriyor, hem de liderlerin alandaki gelişmeleri yeni nesil perspektifiyle görmelerini sağlıyoruz.” dedi.

PERYÖN Genç, yeni nesil insan kaynakları çalışanlarını önceki nesillerden deneyimli liderlerle buluşturup deneyim zenginliği yaratmayı, gençlerin kendi sesini bulmasını sağlamayı ve bu sesin özgün, çağa uygun insan kaynakları yaklaşımlarına ilham vermesini amaçlıyor.

Programın kapanış tarihi Eylül ya da Ekim ayı olarak planlanıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ