Demokrat Zafer

TÜRKİYE’NİN İLK ERKEK MÜCEVHER MODELİ

ÜNLÜ SANATÇI MEHMET ÇEVİK, MARKA YÜZÜ OLDUĞU ‘KAYA KUYUMCULUK & MÜCEVHERAT İLE REKLAM ANLAŞMASINI YENİLEDİ. TÜRKİYE’NİN İLK ERKEK MÜCEVHER MODELİ OLAN MEHMET ÇEVİK, BU ANLAMDA TABULARI YIKMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLU OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

Sahnelerin güçlü sesi Mehmet Çevik, 18 yıllık müzik kariyerinin ardından son dönemde yaptığı reklam anlaşmalarıyla da gündemde. Bugüne dek bir çok markanın yüzü olan Mehmet Çevik, bir süredir tanıtımlarında boy gösterdiği Kaya Kuyumculuk & Mücevherat’la reklam anlaşmasını düzenlenen renkli lansmanla yeniledi. Mehmet Çevik’le anlaşmasını 1 yıl daha uzatan marka, ünlü sanatçının satışlarında etken rol oynadığını bildirdi.

Yeni anlaşmayı imzalayan Mehmet Çevik, reklam kampanyasından aldığı rakamı ise sır gibi sakladı. Kaya Kuyumculuk & Mücevherat’la artık aile gibi olduklarını belirten Çevik, “Firma sahipleri Serdar Kaya ve Süleyman Kaya’ya çok teşekkür ediyorum. Kendileriyle önemli bir miktara imza atıyoruz. Ama burada bu rakamın önemi yok. Çünkü artık kendileriyle aile gibi olduk” diye konuştu.

Türkiye’nin ilk erkek mücevher moledi olan Mehmet Çevik, bundan dolayı da ayrı bir gurur yaşadığını sözlerine ekledi. Çevik, “Yalnızca Türkiye’de değil tüm dünyada genelde mücevher ve takı markalarının yüzü güzel kadınlardır. Ama Serdar Kaya ve Süleyman Kaya burada aslında önemli bir risk alarak markalarının yüzünün benim olmamı istediler. Açıkçası teklif geldiğinde ben de çok şaşırdım. Ama neden olmasın deyip birlikte çalışmaya başladık” dedi.

Kaya Kuyumculuk & Mücevherat’ın sahipleri Serdar Kaya ve Süleyman Kaya ise Mehmet Çevik’in markalarının yüzü olmasından dolayı çok memnun olduklarını belirttiler. Kaya kardeşler, “Sevgili Mehmet Çevik marka yüzümüz olduktan sonra satışlarımıza önemli bir katkı sundu. Mücevher markasının yüzü kadın olmalıdır tabusunu Mehmet Bey’le yıktığımız için biz de mutluyuz. Umarız daha uzun yıllar kendisiyle çalışma fırsatımızı olur” ifadelerini kullandılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ