Demokrat Zafer

Elektra Elektronik raylı sistemler çözümleriyle Eurasia Rail’de

İleri teknolojiye sahip transformatörleri ile Türkiye’deki çok sayıda demiryolu projesinin yanı sıra hızlı tren konusunda dünyaya referans olan Çin’de de yoğun olarak tercih edilen Elektra Elektronik, 25-27 Kasım tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler ve Lojistik Fuarı’nda (Eurasia Rail) yüksek katma değerli ürün ve çözümlerini tanıtacak.

Üretim kapasitesi, çalışan sayısı ve ihracat oranı açısından Türkiye’de alçak gerilim trafo ve reaktör sektörünün lider firması konumunda olan Elektra Elektronik, 25-27 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Avrasya bölgesinin tek ve dünyanın en büyük fuarlarından Eurasia Rail’de raylı sistemler çözümleriyle yer almaya hazırlanıyor. Türkiye’de çok sayıda projede kullanılan transformatörleri hızlı tren konusunda dünyaya referans olan Çin’de de yoğun olarak tercih edilen Elektra Elektronik, 3 no’lu Hall, B-432 no’lu standında ziyaretçilerine son teknoloji Aktif Harmonik Filtre, transformatör ve empedans bond ürünlerini tanıtacak.

Ar-Ge temelli inovatif ürün ve çözümleriyle demiryolu sektörüne yüksek katma değer sunan Elektra Elektronik, gerek hareketli sistemlerin gerekse sabit raylı sistemlerin enerji alanındaki çeşitli bileşenlerinin tasarımı, üretimi ve tedariğini de sağlıyor. Raylı sistem projelerinde kullanılan başta transformatörler olmak üzere sistem tasarımlarını da Avrupa standartlarına uygun şekilde Türk mühendisler tarafından tasarlayarak ülkemizde üretiyor. T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, T.C. Devlet Demiryolları ve alt şirketleriyle bölgedeki raylı sistemler sektörünün en önemli aktörlerini bir araya getirecek olan Eurasia Rail için gün sayan şirket, demiryolu sektörünün profesyonelleri ile bu alanda öne çıkan öncü teknolojiler hakkında bilgi paylaşımında bulunacak. Bu yıl 9’uncu kez düzenlenecek olan Eurasia Rail’e pandemi önlemleri kapsamında yoğun bir katılım bekleniyor.

Avrupa standartlarına uygun olarak Türk mühendisler tarafından tasarlanan ürün ve çözümleri ile Elektra Elektronik, demiryolu sektörünün en önemli fuarına katılıyor

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ