Demokrat Zafer

Son yıllarda azalan spor aktivitelerini kurduğu platformla artırmayı hedefliyor

Girişimci Veysel Kahveciler, birçok ülkede uygulanan, futbola ve spora büyük katkı sunan sıra dışı projeyi Türkiyede hayata geçirdi. Her yerde, her zaman, herkes için futbol” sloganıyla yola çıkılan uygulamaya Maç Yap” adı verildi.

Veysel Kahveciler, projenin detayları hakkında açıklamalarda bulundu. Pandemi döneminde toplu olarak yapılan aktivitelerin yapılamamasının bu projeyi hayata geçirmede önemli bir etkisi olduğunu ifade eden Kahveciler, “Pandemiye rağmen toplu aktivitelerle insanları bir araya getirip spor yapmalarına vesile oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Sistemin işleyişiyle ilgili de bilgi veren genç girişimci Kahveciler “Maç Yap adını verdiğimiz bu projede bireysel olarak futboldan başlayarak tüm spor dallarını sistemimize dahil etmeyi planlıyoruz. macyap.com.tr web portalı size, istediğiniz ve müsait olduğunuz anlarda sunduğu maçlara katılma şansı ve spor yapma imkânı sunuyor. Örneğin, evinizde otururken futbol oynamak istiyorsunuz hemen ilgili web portalına girerek size en yakın maçlardan birine katılıyor ve sizin gibi katılım sağlayan başka sporseverlerle birlikte aktivitenizi gerçekleştiriyorsunuz.  Aynı aktiviteye tüm arkadaşlarınızı da sosyal medya linkleri üzerinden davet edip onların da katılımlarını sağlayabiliyorsunuz” diye konuştu.

Futbolla başladı, farklı spor dallarıyla büyüyecek

Şimdilik futbol ile hizmet vermeye başlayacak platformun ilerleyen günlerde basketbol, voleybol, tenis ve talep gelen tüm spor dallarında kullanıcılara hizmet vereceğini vurgulayan Kahveciler kadınlara özel maçların da olduğunun müjdesini verdi.

“Futbol ile hizmet vermeye başlayan platformumuzda maçların birçoğuna kadın sporcuların katılabiliyor olması ve sadece kadınlara özel maçların da sistemde düzenli olarak yer alacak olması belki de bu platformu diğerlerinden ayıran en önemli detaylardan birisi” diyen Kahveciler, projenin açık, kapsayıcı, sosyal bağları kuvvetlendiren ve spora katkı sunan bir proje olması dolayısıyla kısa zamanda büyük kitlelere ulaşacağını düşündüğünü, genç nüfusun çok sık yararlanacağı bu portalın, gençleri spora sevk ederken kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracağını ve zamanla bireylere sağlıklı yaşam sunma konusunda katkı sağlayacağını umduğunu ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ