Demokrat Zafer

İnce, hafif, yüksek performanslı Acer Swift 5 ile ofisinizi istediğiniz yere taşıyın

Acer Swift 5, ofislerin sabit olmadığı, çalışanların mekan bağımsız mobil çalıştığı bir çalışma düzeninde üretkenliği ve verimliliği artırma adına iyi bir alternatif oluyor. Stil, güç ve taşınabilirliğin de bir araya geldiği yeni Acer Swift 5, güçlü konfigürasyonu ve yüksek performans özellikleri ile kullanıcılara günlük görevlerin ötesinde verimlilik sağlıyor. 17 saate varan pil ömrü, yaklaşık 1 kg ağırlığı ve 1,5 cm’den ince kasası ile ultra taşınabilir dizüstü bilgisayar, kullanıcıların hareket halinde performanstan ödün vermeden işlerini yapmalarına olanak tanıyor.

Iris® Xe grafiklere sahip 11. nesil Intel® Core™ i7-1165G7 işlemciyle donatılan, ultra ince ve hafif Acer Swift 5 (SF514-55T), gelişmiş performans ve taşınabilirlik özellikleri ile dikkat çeken bir dizüstü bilgisayar. Kullandığınız her yerde olağanüstü bir deneyim sunmak için Intel® Evo™ platformunda tasarlanan cihaz, yüksek performans gerektiren grafik veya video işleme gibi görevlerin rahatlıkla üstesinden geliyor. Yeni Swift 5, incecik çerçeveleriyle yüzde 90 ekran gövde oranı ve yüksek bir performans sunmasının yanı sıra, dokunmatik ekranıyla antimikrobiyal özellikler sunarak hijyen endişelerini ortadan kaldırıyor.

Dayanıklı ve renk bakımından zengin ekran

Acer Swift 5’in 14 inç FHD IPS dokunmatik ekranı, 340 nit parlaklık ile sRGB renk gamının yüzde 100’ünü kapsıyor ve ince çerçeveleriyle gövdenin yüzde 90’ını kaplıyor. Yüksek kaliteli magnezyum lityum ve magnezyum alüminyum alaşımından üretilen 14,95 mm inceliğindeki kasaya sahip olan cihaz, yaklaşık 1 kg ağırlığında. Cihaz bu son derece ince ve hafif yapısı ile stil, güç ve taşınabilirliği bir araya getiriyor. Bununla birlikte cihaz, Sis Yeşili renk seçeneği ile kullanıcılarla buluşuyor.

Swift 5, kullanıcıların hareket halindeyken performanstan ödün vermeden işlerini yapmalarına olanak tanıyor. 16 GB LPDDR4X belleği, 512 GB PCIe SSD depolama alanı ile şık ve rahat taşınabilir kasasında maksimum üretkenlik için gerekli gücü taşıyor. Özel tasarlanan menteşesi, ekran açıkken cihazı hafif bir şekilde yükseltiyor. Böylece daha rahat bir yazma deneyimi sağlanıyor.

Cihaz gelişmiş termal tasarımıyla en zorlu görevlerde bile sessiz çalışıyor ve ısınmıyor. Sahip olduğu çift D6 bakır soğutma boruları termal performans verimliliğini artırırken, ekranı açıldığında yükselen klavyesi ise daha fazla hava akımı sağlayarak soğutma performansını iyileştiriyor. Kullanıcılar üç ayrı soğutma modu arasında geçiş yaparak (sessiz, normal ve performans) çıkacak olan ses seviyesini kendisi belirleyebiliyor.

Tüm gün kullanım için uzun pil ömrü

Ultra taşınabilir dizüstü bilgisayar tüm günü hareket halinde geçiren kullanıcılar için pil özellikleriyle de harika bir seçenek olduğunu gösteriyor. Kullanıcılara 17 saatlik pil ömrü vadeden ve tam bir çalışma gününü rahatlıkla atlatmaya imkân veren Swift 5’in 56 Wh pili, hızlı şarj özelliği sayesinde 30 dakikalık şarjla 4 saat kesintisiz kullanım sağlıyor. USB Type-C, Thunderbolt™ 4 ve USB 3.2 Gen 2 girişleri bağlantı seçeneklerine ek olarak çift bant Intel® Wi-Fi 6 (GIG+) ve Bluetooth® 5.1 sayesinde kullanıcılar istedikleri her an kesintisiz bağlantıda kalabiliyor. Swift 5 kullanım kolaylığı ve güvenlik için Windows Hello™ destekli yerleşik parmak izi okuyucuya sahip. Wake on Voice desteği ise ekran kapalıyken ve cihaz Modern Bekleme modundayken bile Windows 10’a sesli sorular sorma imkânı veriyor.

Mikroplara karşı tam koruma

Acer, dünyayı kasıp kavuran pandemi sürecinde kullanıcılarının sağlığını korumak için yeni Swift 5’in dokunmak ekranını Antimikrobiyal Corning® Gorilla® Glass ile kapladı. Antimikrobiyal koruyucu cam, içerisindeki iyonik gümüş bileşenlerle sık dokunulan yüzeylerde mikroorganizmaların çoğalmasını engelliyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Acer Swift 5 (SF514-55T) dizüstü bilgisayar, Türkiye’de 12.999 TL fiyatla satılıyor.

Acer Hakkında

1976’da kurulan Acer, günümüzde 160’tan fazla ülkede faaliyet gösteren dünyanın en büyük ICT şirketlerinden biridir. Yüzünü geleceğe dönen Acer; donanım, yazılım ve hizmetlerin bir araya gelerek tüketicilere ve işletmelere yeni fırsatlar sunduğu bir dünya oluşturmaya odaklanmıştır. Hizmet tabanlı teknolojilerden Nesnelerin İnterneti, oyunlar ve sanal gerçekliğe kadar birçok alanda Acer; 7000’den fazla çalışanıyla, insanlarla teknoloji arasındaki sınırları kaldıran ürün ve çözümler araştırmaya, tasarlamaya, pazarlamaya, satmaya ve desteklemeye kararlıdır. Daha fazla bilgi için www.acer.com.tr adresini ziyaret edin.

© 2021 Acer Inc. Tüm hakları saklıdır. Acer logosu, Acer Inc’in tescilli ticari markasıdır. Belirtilen veya başka türlü kullanılan diğer ticari markalar, tescilli ticari markalar ve/veya hizmet markaları ilgili sahiplere aittir. Tüm teklifler önceden belirtilmeksizin değiştirilebilir ve tüm satış kanallarında geçerli olmayabilir. Belirtilen fiyatlar üreticinin tavsiye ettiği perakende satış fiyatlarıdır ve bölgeye göre değişebilir. Satış vergileri eklenebilir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ