Demokrat Zafer

GÜLÇİN ERGÜL HAVADA ASILI KALDI! GÜLÇİN ERGÜL’ÜN R&B-POP TARZINDAKİ YENİ TEKLİSİ “BİRBİRİMİZE İYİ GELMİYORUZ” YAYINDA!

Yeni single çalışması “Birbirimize İyi Gelmiyoruz” u müzik severlerin beğenisine sunan Gülçin Ergül, Türkçe R&B-Pop tarzındaki şarkısında aşkın bitişiyle kalplerde bıraktığı hissiyatı müzikle birleştirdi.

Sözü ve müziği Genco Ecer’e, düzenlemesi ise dünya çapında başarılara imza atmış aranjörler Bülent Aris ve Paix’e ait olan şarkının klibini ödüllü yönetmen Ahmet Can Tekin çekti.

Klipteki uçma sahnesi için getirilen vinç ve özel ekipmanlar sayesinde yarım saat havada asılı kalan Gülçin Ergül, ekibiyle birlikte çekimler sonunda muhteşem bir klibe imza attı. Çekimleri  Şile’de bir villada ve Sancaktepe araba mezarlığında gerçekleşen klipte Esra GürsesGiziaMani ManiXegİlviSevinç Ürkmez ve Bornvillain’in tasarımlarını giyen güzel sanatçının, klip fotoğrafları Metin Kuşçu tarafından çekildi. Single çalışmasının kapak tasarımı Amerikalı sanatçılarla çalışan Los Angeles’lı Sam Defrank ve Ahmet Terzioğlu’na ait. Gülçin Ergül’ün styling çalışması ise Fırat Kanburoğlu tarafından yapıldı.

“Bu şarkının, dinleyicinin büyük kısmında, duygusal ve enerjisel karşılığını bulacağını düşünüyorum.” diyerek şarkıya olan inancını ifade eden Gülçin Ergül’ün yeni single çalışması ‘’Birbirimize İyi Gelmiyoruz”  kendisinin de kurucularından olduğu Roka Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında!

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ