Demokrat Zafer

Vertiv Birgit Jackson’ı Avrupa Orta Doğu ve Afrika’daki Entegre Kabinler ve BT Çözümleri İş Birimi Direktörü Olarak Atadı

Birgit Jackson’ın temel öncelikleri arasında şirketin edge bilgi işlem portföyünü güçlendirmek yer alıyor

Kritik dijital altyapı ve süreklilik çözümlerinin küresel sağlayıcısı Vertiv (NYSE: VRT), Birgit Jackson’ın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki (EMEA) entegre kabinler ve BT çözümleri işinin direktörü olarak atandığını duyurdu.

Vertiv EMEA Başkanı ve Küresel Kanal Lideri Giordano Albertazzi’ye, rapor verecek olan Jackson, stratejiler geliştirmek ve Vertiv’in BT kanal pazarındaki liderliğine ve sürekli büyümesine yardımcı olması için bir takımı yönlendirmekle görevlendirildi. Jackson, yakın zamanda edge sistemler için küresel başkan yardımcılığına terfi eden Alex Pope’un yerini alıyor.

Vertiv’e katılan Jackson, global ürün yönetimi alanında 20 yılı aşkın deneyime sahip. Bu alanda ürün gruplama, konumlandırma ve fiyat yapısını tanımlama gibi birçok önemli sorumluluk aldı, Avrupa satış bölgeleri için ürün stratejilerine liderlik etti ve doğrudan pazarlama ve iletişim girişimlerini yönetti.

Albertazzi, Jackson ve diğer sektör liderlerinden 2022 ve sonrasında kanalı tanımlayacak en son trendler hakkında bilgi almak için 17 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 12:30’dan 16:00’a kadar Vertiv EMEA Yıllık Kanal Zirvesi & Ödülleri, “Keep IT Running’e katılın.

Daha fazla bilgi ve Vertiv’den en son haberler ve içerikler için Vertiv.com’u ziyaret edin.

Vertiv Hakkında
Vertiv müşterilerinin hayati uygulamalarının sürekli çalışmasını, optimum performans göstermesini ve iş ihtiyaçlarıyla birlikte büyümesini sağlamak için donanım, yazılım, analiz ve devam eden hizmetleri bir araya getiriyor. Vertiv, buluttan ağın ucuna kadar uzanan bir güç, soğutma ve BT altyapısı çözümleri ve hizmetleri portföyüyle günümüzün veri merkezleri, iletişim ağları ve ticari ve endüstriyel tesislerinin karşılaştığı en önemli zorlukları çözüyor. Merkezi ABD’nin Ohio eyaletinde, Columbus’ta bulunan Vertiv, yaklaşık 20 bin kişiyi istihdam ediyor ve 130’dan fazla ülkede iş yapıyor. Daha fazla bilgi ve Vertiv’den en son haber ve içerik için Vertiv.com’u ziyaret edin.

İleriye Yönelik Açıklamalar
Bu açıklama, 1995 Özel Menkul Kıymetler Davaları Reform Yasası, Menkul Kıymetler Yasası Bölüm 27 ve Menkul Kıymetler Borsası Yasası Bölüm 21E anlamında ileriye yönelik beyanlar içermektedir. Bu açıklamalar sadece bir tahmindir. Gerçek olaylar ya da sonuçlar, burada öne sürülen ileriye yönelik ifadelerden önemli ölçüde farklı olabilir. Okuyucular, bunlar, Vertiv ve operasyonlarıyla ilgili diğer önemli risk faktörlerinin tartışılması için Form 10-K hakkındaki en son Yıllık Rapor ve Form 10-Q ile ilgili sonraki Üç Aylık Raporlar dahil olmak üzere Vertiv’in Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndaki dosyalarına yönlendirilir. Vertiv, yeni bilgiler, gelecekteki olaylar veya başka bir nedenle ileriye yönelik beyanlarını güncelleme veya değiştirmekle yükümlü değildir ve bu konuda herhangi bir yükümlülüğü açıkça reddeder.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ