Demokrat Zafer

İslami İlimler Merkezi Bursa’ya Değer Katacak! Ulu Cami Derneği’nden Büyük Hizmet!

“Bursa Ulu Cami Onarım Donatım ve Bakım Derneği olarak yapımını üstlendiğimiz Bursa Ulu Camii Kur’an ve İslami İlimler Merkezi Merkezimizin inşaat yapımı protokolünü Osmangazi Müftüğnde Osmangazi Müftümüz Sayın Mehmet Uzun bey ve Dernek yöneticilerimizle birlikte imzaladık.” sözler Dernek Başkanı Hilmi Şanlı’ya ait. Şanlı; “Dernek olarak uzun zamandır planlamasını yaptığımız projemizin bugün yapılan protokol ile sonuna geldik. Allah destek verenlerden razı olsun. Ulu Camimizin bünyesinde Küçük Balıklı Mahallemizde 2,5 dönüm arazi üzerine erkek yatılı 130 kişi kapasiteli İslami ilimler ve Kur’an Eğitim Merkezimizin inşası ile ilgili yaptığımız çalışmalarımız tamamlandı.

Burada emeği geçen her bir kardeşime huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Derneğimize bugüne kadar hizmet vermiş önceki dernek başkanlarımız sırasıyla , Sadık Uysal, İbrahim Aydın, Mustafa Gökbulut ve Merhum İbrahim Şahin başkanlarıma ve beraberlerinde görev alan yönetim kurullarına ,destek veren üyelere şükranlarımızı sunuyoruz. Hakkın rahmetine kavuşanlara yüce Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlık, afiyet ve huzur diliyorum. Allah hepsinden ve hepinizden razı olsun. Birlikte huzur içerisinde görev yaptığım Yönetim Kurulumuz Mustafa Kaymaz, Ahmet Tunç, Osman Şahin, Mustafa Şahin, İzzet Tohum ve Mustafa Nadir Beylere de huzurlarınızda teşekkür ediyorum.  Allah razı olsun. Hangi saat hangi iş olsa ibadet aşkıyla koşup geldiler, her türlü işe omuz verdiler” açıklamasını yaptı.

İmza protokolünde Bursa Ulu Cami Derneği Yönetimden Osman Şahin, Halil Özkan, Mustafa Kaymaz, Mustafa Şahin, Ahmet Tunç, Tahsin Karanfil, Emin Ülker, Şaban Çağlar, İzzet Tohum da hazır bulundu

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ