Demokrat Zafer

huner kulakları tırmalamaya devam ediyor: “Hiç Kafanı Yorma”

İstanbullu indie-pop ekibi Sepya ile tanıdığımız, şimdi kariyerine solo olarak devam eden huner, yerli R&B ve pop sahnesine hızlı bir giriş yaptığı iki single’ın ardından şimdi yepyeni parçası, Mert Demir prodüktörlüğündeki “Hiç Kafanı Yorma” ile tekrar müzikseverlerin huzurlarında!

Boğaziçili indie-pop grubu Sepya ile tanınan huner, grupla yollarının farklı yönlere çevrilmesiyle birlikte esas tutkusu olan R&B ve neo-soul janrlarında üretimlerini yayımlayacağı solo kariyerinin adımlarını attı.

Kerem Akdağ ve Harun İyicil’den oluşan acar prodüktör ikilisi Flytones’un prodüksiyonuna imza attığı, söz ve müziği ise huner’e ait olan ihanetler ile Haziran’da yerli R&B sahnesine hızlı bir giriş yapan müzisyen; Mert Demir prodüktörlüğünde ikinci single’ı Canımdan Oluyodum‘u Ağustos’ta bizlerle buluşturmuştu. Şimdi üçüncü single’ı “Hiç Kafanı Yorma” ile yaklaşan kışın üzerinize çökmeye hazırlanan karanlığını dağıtmaya talip.

Hip-hop ve rap’in durdurulamayan yükselişiyle global müzik dünyasında da yıldızı iyice parlayan alternatif R&B sularında yüzen Hiç Kafanı Yorma, yerli sahnenin güçlü isimlerinden Mert Demir’in imza sound’uyla ve huner’in indie’den sonra yetkinliğini ispat ettiği R&B vokalleriyle dikkat çekiyor. Tıpkı bir önceki single’ları İhanetler ve Canımdan Oluyodum gibi dinlediğiniz an sizi yakalayan groove’ları ve anında hafızanızı ele geçiren, kulağınızda tekrar etmeye başlayan “ear-worm” altyapısıyla Hiç Kafanı Yorma, yaklaşan soğuk ve karanlık günlerin “blues”una kapılmamanız için elinden geleni yapmaya hazır.

Asla olmayan bir ilişkiye dair kapanış mektubu niteliğindeki parçayı ayrılık mesajı olarak okumak da, sıfır duygusal ilhamla toksik bağlarınızdan kopmaya dair bir çağrı olarak okumak da mümkün. huner’in yeni single’ı Hiç Kafanı Yorma bizleri duygusal ve fiziksel yüklerimizi bırakmaya çağırıyor.

huner’in son yıllarda üretimlerine yoğunlaştığı ve ve sesinin de tavrının da kesinlikle en çok yakıştığı yeni R&B mahlasının örneklerini duymaya devam etmek için bizi takipte kalın. Gözleriniz, ultra heyecan verici isimlerle işbirlikleriyle yeni favoriniz olacak single’larını havuzunda bekleten huner’in üzerinde olmaya devam etsin.

“Hiç Kafanı Yorma”nın private dinleme link’i: https://promo.theorchard.com/Zd8ueMDS2oasf5uGDXnc

Sanatçı bağlantıları:

https://open.spotify.com/artist/7iCBmBLOmcMpGmXVfcYX8p

https://music.apple.com/artist/1566195007

https://www.instagram.com/hunerben/

Söz: Mert Demir

Müzik: huner & Mert Demir

Prodüksiyon: Mert Demir

Kayıt Stüdyosu: Erekli-Tunç Studio

Miks: Emir Ural

Mastering: Emir Ural

Kapak Fotoğrafı: Sema Arslan

 

Şarkı Sözleri:

Anla beni anla

Gitmem gerek yanından

Her ihtimali düşündüm

Ama seninle ben asla

Hiç kafanı yorma

Yorma sakın sen hiç kendini

İstersem anlatırım derdimi

Çok bunalttım sanırım kendimi

Biraz nefes almam lazım

Sorma sakın neden böyleyim

Biliyorum kötü bir haldeyim

Çok nadiren kendimdeyim

Acilen uzaklaşmam lazım

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ