Demokrat Zafer

Rövanşist bir iş yapmayız

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir vatandaşın iktidarı işaret ederek “Bunların yaptığı sorulacak mı?” sorusu üzerine şunları söyledi: Biz böyle rövanşist bir iş yapmayız. Biz hep hukuk içerisinde hareket ederiz. Herkes hukuk ve adalet içerisinde yaptığının karşılığını görür.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki ziyaretinde bir vatandaşın iktidarı işaret ederek “Biz oraya geldiğimiz zaman ‘Gitsin de nereye giderse gidilsin’ denilecek mi? Bunların yaptığı sorulacak mı?” sorusuna yanıt verdi.

HUKUK İÇERSİNDE HAREKET EDERİZ

Babacan, “Bütün bu olan bitenlerin hepsi bir; idari denetim, iki; yargı denetimi, üç; Meclis denetimine mutlaka tabi tutulur. Ama biz böyle rövanşist bir iş yapmayız. Biz hep hukuk içerisinde hareket ederiz. Herkes hukuk ve adalet içerisinde yaptığının karşılığını görür. Yapacağımız bu yani” diye cevap verdi.

Bir vatandaş “Üzeri kapatılmasın istiyoruz. Kimse aldığıyla gitmesin. Bizim istediğimiz bu. Hep beraber kurtulacağız inşallah” derken, bir başka vatandaş da “Sizin zamanınızdaki ekonomiyi özledik Sayın Bakanım” diye konuştu. Ali Babacan ise “Tekrar olsun diye çalışıyoruz” diye karşılık verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ