Demokrat Zafer

Numan Emek: “Geleceğe yön verecek projeler üretiyoruz”

Gelenekselleşen Moon Life Ödüllerinin bu yılki töreni adeta yıldızlar geçidine döndü. Crown Plaza İstanbul Florya Otelin ev sahipliği yaptığı geceye, aralarında Yılın En İyi Yapı Mimarlık Şirketi” ödülünü alan Birge Yapı Mimarlık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Numan Emekin de bulunduğu pek çok ünlü isim katıldı.

Aylık yaşam cemiyet ve magazin dergisi Moon Life tarafından bu yıl 9.’su düzenlenen geleneksel Moon Life Ödülleri’nin töreni Crown Plaza İstanbul Florya Otel’de gerçekleştirildi. Gülben Ergen ve Ozan Doğulu’nun sahne aldığı ödül töreni, adeta yıldızlar geçidine dönüştü. İş, sanat, spor ve cemiyet dünyasından birçok ismin katıldığı gecede, 4 kategoride çok sayıda sahiplerini buldu. Sunuculuğunu ekranların başarılı ismi Buket Aydın’ın üstlendiği törende, “Yılın En İyi Yapı Mimarlık Şirketi” ödülüne, Birge Yapı Mimarlık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Numan Emek layık görüldü.

Misyonumuz doğaya uyumlu projeler üretmek”

Türkiye’de ve dünyada inşa ettikleri projelerin yanı sıra, doğayla uyumlu özel ahşap yapılarla adından sıkça söz ettiren Birge Yapı Mimarlık’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Numan Emek konuya dair düşüncelerini şu sözlerle aktardı: “Projelerimizin ve yapılarımızın beğenilip takdir edilmesi ve bu denli önemli bir gecede ödüle layık görülmesi bizim için büyük bir gurur. 2019 ve 2020, yapı sektörü açısından zorlu geçti. Ancak bizim amacımız sadece konut üretmek değil. Misyonumuz geleceğe yön verecek ve doğayla uyumlu projeler üretmek fikirlerinde temelleniyor. Bu yüzden böyle bir ödüle layık görüldüğümüz için gurur duyuyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ