Demokrat Zafer

GÜRSU BELEDİYESİ’NDEN OKULLARA SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ

Gürsu Belediyesi, spora ve eğitime destek için ilçede bulunan tüm okullara spor malzemesi desteği gerçekleştirdi. Düzenlenen program, Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz ve Gürsu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Bektaş’ın katılımıyla gerçekleşti.

Gürsu Belediyesi 2021 – 2022 eğitim öğretim yılı kapsamında,  ilçedeki okullarda sportif faaliyetlerin desteklenmesi ve çocukların eksikleri giderilmesi kapsamında  bütün İlkokul, Ortaokul ve Liselere spor malzemesi desteği sağladı. Yapılan destek kapsamında

ilçedeki 29 okula futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve badminton branşlarına ait malzemeler dağıtıldı.

Taşın Altına Elimizi Koymaktan Çekinmiyoruz.

Gürsu Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanındayız diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık; ‘Pandemi süreci boyunca iki yıldır okullarından uzak kalan öğrencilerimizin hiçbir eksiğinin kalmaması için çalışıyoruz. Biz Gürsulu gençlerin daha sağlıklı gelişebilmeleri, içlerindeki cevheri çıkarabilmeleri için taşın altına elimizi koymaktan çekinmiyoruz. Gerek eğitim gerek spor anlamında gerekte psikolojik anlamda her türlü desteği sağlıyoruz. 98.985 kişilik nüfuslu Gürsu’muzda 9.800 lisanslı sporcumuz var. Nüfusuna göre muazzam bir sporcu sayısına ulaşan Gürsu’da spor ve sporcuya olan desteğimizi her zaman yenileyeceğiz.’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ