Demokrat Zafer

YILDIRIM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ eTWİNNİNG PROJESİNE 2021 AVRUPA KALİTE ETİKETİ ÖDÜLÜ VERİLDİ

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde yapılan ‘This Is How We Do It / Biz Bunu Böyle Yaparız’ eTwinning Projesi 11 ülkeden Ulusal Kalite Etiketi ödülü aldıktan sonra Avrupa Kalite Etiketi Ödülüne de layık görüldü.

Bursa Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde İtalya, Polonya, Ermenistan, Litvanya, İspanya, Arnavutluk, Hollanda, Hindistan, İran, Ukrayna, Gürcistan, Portekiz ve Romanya’dan 19 okul ve 132 öğrencinin dahil olduğu projede, öğrenciler birbirileri ile etkileşim içerisinde kendi kültürlerini tanıtma, web 2.0 araçlarını kullanma, dil becerilerini geliştirme fırsatı buldular.

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ömer YILMAZ “Okulumuz öğrencilerimiz ve proje koordinatör öğretmenimiz Filiz BALÇIK TAÇ, 13 ülkeden 132 öğrenci ile yapılan bu projede 11 Ulusal Kalite Ödülü ve Avrupa Kalite Ödülü alarak güzel bir başarıya daha imza atmış oldular. Biz Bunu Böyle Yaparız Proje kapsamında her ülke kendi kültür ve değerlerini paylaşma imkânı bulmuş ve uluslararası bir iletişim ağı kurulmuş oldu.” şeklinde ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ