Demokrat Zafer

Yatırım dünyasında Finfree devrimi

Tüm yatırım sürecini tek bir uygulamada çözen Finfree, yatırım uygulamaları arasında kullanım kolaylığıyla zirveye oturdu. Yatırım dünyasında devrim yaratan Finfree’nin Kurucu Ortağı Senih Mete Dal, tam kapsamlı bir mobil yatırım platformu ile özellikle yatırım dünyasından uzak durmayı tercih eden gençlere yatırım yapmanın en kolay, hızlı ve güvenli yolunu sunduklarını söyledi.

Borsa ile tanışmak isteyen, ancak yatırım dünyasının dinamiklerini bilmediği için uzak durmayı tercih edenlere hızlı, kolay ve güvenli işlem yapabilme imkânı sunan yeni nesil yatırım platformu Finfree, yatırım uygulamaları arasında kullanım kolaylığıyla öne çıkıyor. Yatırıma dair tüm ihtiyaçları tek bir uygulamayla karşılayan; eğitim, temel analiz ve portföy takibi araçlarıyla finansı basitleştiren Finfree, bu anlamda yatırım dünyasında bir devrim gerçekleştiriyor.

Finfree Kurucu Ortağı Senih Mete Dal, yatırımcılara kolaylıkla işlem yapabilecekleri bir platform oluşturduklarını belirterek, “Finfree yatırımcılar tarafından, yine yatırımcılar için kurulan yeni nesil bir yatırım platformu. Borsada geçirdiğimiz uzun yıllar neticesinde, yatırımcıların ihtiyaçlarını en iyi şekilde gözlemleyerek bu problemleri çözecek bir yapı inşa ettik. Amacımız, finansın zor lisanını basitleştirmek… Borsaya ilgi duyan, ancak karmaşık analiz araçları ve grafikleri kullanmak istemeyen özellikle genç yatırımcı adaylarını, yatırım dünyasıyla buluşturmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Rakipsiz bir uygulama

Borsa hakkında herhangi bir bilgisi olmayan bir kişi bile, Finfree’de kısa süre içinde uygulamalı olarak en temel bilgileri öğrenip, parasını değerlendirebiliyor. Türk ve Amerikan hisselerine yalın bir yatırım deneyimi sunan Finfree, kullanıcıların cebini zorlamayan, piyasadaki en uygun fiyatlamasıyla finansal verilere özgürce erişim sunuyor.

Son olarak, Premium özellikleriyle yatırım seçimlerini güçlendiren Finfree, yeni yatırım listeleriyle şirketleri müzik keşfeder gibi keşfetmeyi sağlıyor. En agresif şirketlerden en defansiflere, en karlılardan en çok yükselenlere kadar anlık güncellenen yatırım listelerini kullanıcılarının önüne seriyor. Finfree’nin listeleri, otomatik temel analiz, yatırım oranları, anlık bildirimleri canlı veriye erişim ve şirket haberleri özellikleri tek bir uygulamada bir araya getiriyor. Bu hizmetler sayesinde temel analizi herkesin kullanabileceği bir araç olarak konumlandırarak, herkesin profesyonel yatırım araçlarına kolayca erişebilmesine imkân veriyor.

Dal: “Tüketim toplumundan üreten topluma geçmeliyiz”

Türkiye’nin artık tüketim ve borçlanmanın sınırlarına gelmiş bir toplumdan ‘Üreten’ bir topluma geçmesi gerektiğine işaret eden Finfree Kurucu Ortağı Senih Mete Dal şunları söyledi: “Artık araba ya da kıyafet almak için kredi çeken toplumdan, iş kurmak için kredi çeken topluma geçmeliyiz. Toplumda dönüşümü tabandan, en dipten başlatmalıyız. En dipte, finansal özgürlüğe duyulan bir açlık yaratmalıyız. Teknoloji bize geride kaldığımız 50 yılı toparlama şansı sağlıyor. Finfree ile yeni neslin önündeki bilgi, finansal veri ve dijital bariyeri ortadan kaldırıyoruz. 4 ay gibi kısa bir sürede 50 binin üzerinde kullanıcı sayısına ulaşmamız ve Türkiye’nin en çok indirilen finans uygulamaları sıralamasına girmiş olmamız, doğru yolda olduğumuzu teyit ediyor.”

Finfree hakkında:

Finfree, kullanıcılarının kendi başına yatırım yapabilmesini sağlayan ve profesyoneller ile bilgi asimetrisini yok ederek yatırımı demokratikleştiren yeni nesil yatırım uygulaması olarak öne çıkıyor. Kullanıcılar tecrübeli ya da tecrübesiz fark etmeksizin yatırım ihtiyaçlarına mobilden çözüm bulabiliyor, tamamen dijitalleşmiş yalın yatırım platformu deneyimine kavuşabiliyor. Finfree kullanıcılarına ücretsiz finansal veriler, ücretsiz portföy yönetimi, ücretsiz eğitim ve sermaye piyasalarına yalın erişim hizmetleri sunarak sınırları aşmayı hedefliyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ