Demokrat Zafer

SUWEN 131. MAĞAZASINI GALATAPORT İSTANBUL’DA AÇTI

Türkiye kadın iç giyim, ev giyim, plaj giyim ve çorap (KİEP) sektörünün dinamik ve hızlı büyüyen markası Suwen mağaza ağını genişletmeye devam ediyor. Türkiye’nin 37 ilinde mağazalarıyla faaliyet gösteren Suwen 131. mağazasını Galataport’ta açtı.
İç giyimden ev giyime, çoraptan korseye, mayo ve bikini koleksiyonlarından lohusa gruplarına kadar 1.400’den fazla ürün çeşidiyle farklı yaş ve tarzdaki kadınların her anında yanında olmayı hedefleyen Suwen yeni mağazalarıyla büyümeye devam ediyor.

Suwen 131. mağazasını dünyanın en önemli destinasyon projeleri arasında yer alan Galataport İstanbul’da açtı.
Türkiye’den özgün, kendine güvenen Türk kadınını temsil eden bir dünya markası çıkartmayı hedeflediklerini belirten Suwen Genel Müdürü Ali Bolluk sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu kapsamda yılda 7 milyonu yabancı olmak üzere 25 milyon ziyaretçiyi ağırlayacak olan Galataport İstanbul’da olmak bizim için çok önemli. Hem Türkiye hem de yabancı ülke vatandaşlarına ürünlerimizi sunma fırsatı bulacağımız için çok mutluyuz. Her yıl büyüyen perakendecilik operasyonlarımız doğrultusunda yeni açacağımız mağazalarla Türkiye’de giderek daha geniş bir coğrafi alana yayılmayı, bunun yanı sıra yurtdışında da mağaza ağımızı genişletmeyi hedefliyoruz.”(BDS)


Suwen Hakkında
2003 yılında İstanbul’da kurulan Suwen, Türkiye kadın iç giyim, ev giyim, plaj giyim ve çorap (KİEP) sektöründe faaliyet göstermektedir. Deloitte Sektör Raporu 2020’ye göre en büyük 5 marka içinde Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen, en büyük mağaza sayısına göre de Türkiye’nin 2.En Büyük kadın iç giyim perakende markasıdır. Suwen mağazaları yılda ortalama 4 milyon ziyaretçi ağırlamaktadır.
Toplamda 1.400’den fazla ürün sunan Suwen, bu ürünleri kendi markasını taşıyan perakende mağazalarda, kendi e-ticaret sitesinde, Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarında ve bazı seçkin çok bölümlü mağazaların kendi markasını taşıyan reyonlarında satışa sunmaktadır.
Suwen, kendi markası ve tasarımı ile ulaşılabilir fiyatlar, kaliteden ödün vermediği fonksiyonel ve zarif ürünlerle müşterilerine hizmet vermektedir. İç giyimden ev giyimine, çoraptan korseye, mayo ve bikini koleksiyonlarından lohusa gruplarına kadar geniş ürün yelpazesiyle bir kadının her anında yanındadır.
Suwen Türkiye’deki perakende ağını genişletmeyi ve ürünlerini yurtdışında ana ihracat pazarı olan Ortadoğu ve Körfez Bölgesi’nin yanı sıra orta ve uzun vadede Doğu Avrupa, Kuzey Afrika, Orta Asya Türk Cumhuriyetleri ve Rusya pazarlarında da sunmayı hedeflemektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ