Demokrat Zafer

Mumların meditatif etkisi

Etrafını ısıtan ve mekânlara romantik bir dokunuşta bulunan mumların meditatif bir etkiye sahip olduğunu biliyor muydunuz? Dekoratif mumluklara modern ve nordik stilde bir yaklaşımda bulunan Home in Joy, %100 doğal soya mumu, uçucu yağlar, özel karışımlı parfümler ve pamuk fitiller kullanarak ürettiği mumlarıyla yeni yılı karşılamaya hazır.

Asırlardır özel günlerin başrolünde karşımıza çıkan mumlar, mekanlarda ışık oyunları ve loş bir algı yaratmanın dışında meditatif anlamda da etkiye sahipler. Mum ışığıyla bedenin rahatladığını kanıtlayan uzmanlar, mumların gücünden faydalanmamızı tavsiye ediyor. Nordik ve modern bir stille mumları birleştiren genç marka Home in Joy, %100 doğal soya mumundan üretilen mumları, el yapımı beton ve cam mumluklarla buluşturuyor.

Yeni yıl kutlamalarında, meditasyon yaptığınız akşamlarda, kendinizi ödüllendirmek ve dinginleşmek istediğiniz her an yanınızda olacak Home in Joy, mumların üretiminde %100 doğal soya mumu, uçucu yağlar, özel karışımlı parfümler ve pamuk fitiller kullanıyor.

Özenle oluşturulan koleksiyonlarını birçok evde ve mekânda görmeyi hedefleyen Home in Joy’un en büyük hayallerinden biri, daha çok insana çevre dostu ürünlerin kullanımını sağlatmak. Yakın gelecekteki hedefleri yurtdışına açılmak olan markamıza dair tüm ürünlerimize Shopier, Trendyol, N11.com, Hepsiburada gibi alışveriş platformları üzerinden ya da Instagram üzerinden ulaşabilirsiniz.

www.shopier.com/homeinjoy

@homeinjoy

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ