Demokrat Zafer

KAAN MÜJDECİ İMZALI GAİN ORİJİNAL DİZİSİ “HAMLET”, 27. CENEVRE FİLM FESTİVALİ’NDE YARIŞIYOR!

“Hamlet”, 5-14 Kasım tarihleri arasında İsviçre’de düzenlenen 27. Cenevre Film Festivali’nin Uluslararası Dizi Yarışması bölümünde, büyük ödül olan Reflet d’Or 2021 için yarışacak. Ölümsüz bir hikâyeyi özgün ve cesur bir yorumla günümüzle buluşturan Müjdeci’nin ilk dizisi “Hamlet”, Büyükada’daki “fayton krallığı”nda süregelen bir adalet arayışı üzerinden insanlığın ve sistemin çürümüşlüğüne ışık tutuyor. Birbirinden güçlü oyuncuların performansları, büyüleyici atmosferi ve akıcı anlatımıyla izleyenlerden övgü dolu yorumlar alan dizi, 27. Cenevre Film Festivali’nde HBO Max, ARTE gibi dünya lideri yayıncıların farklı ülkelerden iddialı yapımlarıyla rekabet etmeye hazırlanıyor.

Kaan Müjdeci’nin yazıp yönettiği yedi bölümlük sıradışı dizisi “Hamlet”, tüm bölümleriyle yeni nesil içerik platformu GAİN’de izleyiciyle buluşuyor. GAİN ve Asteros Film ortak yapımı dizinin etkileyici oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Elit İşcan, Şebnem Bozoklu, Hatice Aslan, Ahmet Rıfat Şungar, Murat Kılıç, Çiğdem Selışık Onat, Cihat Tamer, Serdar Orçin, Emrullah Çakay, Ozan Çelik, Kutay Sandıkçı, Çiçek Acar ve Mustafa Alabora yer alıyor. Dünya prömiyerini, Türkiye’den seçilen ilk yapım olarak Avrupa’nın en büyük dizi festivali Series Mania’da yapan “Hamlet”, bir yandan Türkiye’de izleyiciyle buluşurken diğer yandan da 27. Cenevre Film Festivali’nin Uluslararası Dizi Yarışması bölümünde 10 finalistten biri olarak festival yolculuğuna devam ediyor.

Shakespeare’in ölümsüz eserini çağdaş bir yorumla uyarlayan ve gerçek bir hikâyeyle harmanlayan Kaan Müjdeci, büyük övgü toplayan ilk dizisinde Büyükada’daki “fayton krallığı” üzerinden hem hayatın hem de Türkiye’nin akıl almaz görünen, çarpıcı ve bir o kadar da absürt gerçeklerine adeta ışık tutuyor.

Cinayet, intikam, keder, ihanet, aşk unsurlarıyla bezeli, her şeyiyle içimizden bir aile draması sunan “Hamlet”, 16. yüzyıldaki krallığın yıkılışına ve güç dengelerinin değişimine bugünkü “fayton krallığı” üzerinden bakıyor. Üstelik bu kez, Hamlet genç bir kadın… İstanbul Büyükada’da, 81 atın topluca gömüleceği bir gece, faytonların sahibi olan adam öldürülür. Katilse erkek kardeşidir. Maktulün genç kızı, babasının katilini bulmak ve karanlık ilişkileri ortaya çıkarmak için bir intikam planı hazırlar: Şüpheli olan herkesi TV’nin en meşhur reality show’unda, sahnede buluşturacaktır.

Türkiye’nin ezber bozan yayın platformu GAİN’in kısa ve uzun yapımlardan oluşan geniş içeriği, Apple Store veya Google Play’den uygulamayı indirerek, www.gain.tv adresinden ya da Apple TV ve Android TV üzerinden, platforma üye olarak izlenebiliyor.

  1. CENEVRE FİLM FESTİVALİ – ULUSLARARASI DİZİ YARIŞMASI

“Blackport”                             (İzlanda / RÚV Iceland, Arte France)

“Blindspotting”                        (ABD / Starz)

“Dreams Of Alice”                   (Rusya / NT Broadcasting Network)

“Hamlet”                                 (Türkiye / GAIN MEDYA)

“Ink Against Bullets”                (İtalya / RTI SPA – Mediaset Group)

“Me And The Others”               (Avusturya, Almanya / Sky Deutschland)

“Psycho”                                (Rusya / MORETV)

“Snow Angels”                        (İsveç / Sveriges Television – SVT, DR, NRK Norway, Yle – Finnish Broadcasting Company, RÚV Iceland)

“The Informant”                       (Macaristan / HBO Max)

“The Last Socialist Artefact”    (Hırvatistan, Slovenya, Sırbistan, Finlandiya / HRT)

GAİN HAKKINDA

Yeni nesil dijital içerik ve medya platformu GAİN, istediğiniz zaman, istediğiniz yerden izleyebileceğiniz özgün haber, dizi, film, program, belgesel gibi içerikleri abonelik tabanlı sunan bir yayın hizmetidir. GAİN, “kaliteli zaman, değerli içerik” mottosuyla özel içeriklere, farklı seslere, başka renklere, bağımsız hikâye formatlarına da yer vererek “Şimdi ne izlesem?” sorusuna kaliteli alternatifler sunar.

GAİN’e iOS ve Android için geliştirilen uygulamalar ile tüm mobil aygıtlardan, ayrıca Smart TV’ler ve web’den erişim sağlanabilir. Ücretli ve ücretsiz çok geniş bir içerik kataloğu sunan platformda, özel içerikleri izlemek için abonelik gerekmektedir.

Bilgi için:              gain.tv

asterosfilm.com

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ