Demokrat Zafer

Dijitalleşmede devrim yaratan Doruk iki farklı fuarda dönüşümün adresi olacak

Geleceği şekillendiren teknolojileriyle sanayiye katma değer sağlayan Doruk, deneyimlerini ve teknolojilerini sektör profesyonelleriyle buluşturmaya devam ediyor. Yıl içinde birçok prestijli etkinlikte yer alan şirket, 10-13 Kasım tarihleri arasında Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek SAHA EXPO Savunma Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’na katılacak. Hemen arkasından 18-21 Kasım tarihleri arasında ise Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde uluslararası otomotiv endüstrisi fuarı Automechanica’da dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerle bir araya gelecek. Bu iki önemli fuarda yer almaya hazırlanan şirket; yapay zekâ ile veri toplamada öne çıkan kamera görüntülerinin dijital veriye dönüştürülmesi teknolojisi olan Computer Vision, KOBİ’lerin dijitalleşmesine öncülük edecek devrim niteliğindeki ürün ProManage Cloud ve dijital dönüşümü kutuya sığdıran ProManage Cloud Kit’i tanıtacak.

Türkiye sanayisinin dijitalleşmesi adına 23 yıldır önemli çalışmalara imza atan ve dönüşüm pazarını inşa eden Doruk, fuarlar aracılığıyla önemli yatırımcılarla temaslarını sürdürüyor. Kasım ayında da binlerce katılımcıyı ağırlayacak fuarlarda firmalarla bir araya gelmeye hazırlanan Doruk, 10-13 Kasım’da SAHA EXPO Fuarı ile 18-21 Kasım’da Automechanika İstanbul Fuarı’nda inovatif ürün ve çözümlerini sergileyecek.

Savunma sanayisini dijitalleştirecek teknolojiler tanıtılacak

Teknoloji şirketi Doruk, yerli ve milli savunma ve havacılık sanayisinin itici gücü olmak amacıyla gerçekleştirilen SAHA EXPO’da hem üretim operasyonlarının yönetiminin hem de idari ve operasyonel süreçlerin dijitalleştirilmesini sağlayan teknolojileriyle fark yaratacak. 10-13 Kasım tarihleri arasında Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda, 6G-32 No’lu Doruk standını ziyaret eden katılımcılar; ürün tanıma-kimliklendirme, ürün sayma, yeniden işleme, manuel montaj gibi noktalarda operasyon adeti süresi ölçme, ürün kalite kontrol ve montaj hattı boyunca operasyon kalite uygunluğunu doğrulamak için geliştirilen Computer Vision teknolojisini deneyimleyecek. Doruk aynı zamanda fuarda“Akıllı fabrika dönüşümünüz bu kutunun içerisinde” temasıyla hazırladığı ProManage Cloud Kit ile işletmelerin küçük bütçelerle akıllı işletme yolculuğuna çıkabileceklerini ve bu sayede dijitalleşmenin kolay ve zahmetsiz olduğunu anlatacak. Savunma sanayisinin gelişimine ivme kazandırmak hedefiyle, dijital dönüşüme öncülük edecek ürün ProManage Cloud hakkında da önemli bilgiler paylaşılacak.

Otomotiv sektörünün temsilcilerine dijitalleşmenin yol haritasını sunacak

Pandemi sebebiyle iki yıllık aranın ardından 18-21 Kasım 2021 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan Automechanica Fuarı’nda ise Doruk, otomotiv sanayinin temsilcilerini 2. salon D245 No’lu standında ağırlayacak. Otomotiv üreticilerinin pratik ve hızlı bir şekilde dijitalleşmesine imkân tanıyan devrim niteliğindeki yeni teknolojisi ProManage Cloud hakkında önemli bilgiler verecek ve ProManage Cloud Kit’i tanıtacak. Ayrıca kamera görüntülerini veriye dönüştüren ProManage Computer Vision’ın çığır açan özellikleri de otomotiv sektöründe fark yaratmak isteyen üreticilerle paylaşılacak.

Doruk ve ProManage Hakkında

Türkiye’nin sanayide dijitalleşme alanındaki ilk Ar-Ge çalışmalarını gerçekleştiren ve 23 yıllık köklü geçmişe sahip teknoloji şirketi Doruk, endüstriyel işletmelerin üretim operasyonlarının dijital olarak yönetilmesi için Akıllı ve Dijital Üretim Yönetimi Sistemleri geliştirip kuruyor. Türkiye’deki üretim sanayisini üretimde kullanılan IT teknolojileriyle tanıştırmak hedefiyle yola çıkan ve bugün geldiği noktada şirketleri Endüstri 4.0’a hazırlayan Doruk, “Türkiye’de üretim yönetiminde dijitalleşme” pazarını inşa eden firma konumunda. Production ve Management kelimelerinin birleşiminden oluşan ve IIoT, makine öğrenmesi, artırılmış gerçeklik ve yapay zekâ teknolojileri ile tam entegre olan dünyadaki tek üretim yönetim sistemi ProManage ile sanayicilerin dijital dönüşüm mentorluğunu yapan Doruk, bugüne kadar dünya genelinde 300’den fazla fabrikayı dijitalleştirmiş durumda. Doruk’un Türkiye’de Teknopark İstanbul’da yer alan merkez ofisi, Antalya Teknokent ve İzmir Depark Teknokent ofislerinin yanı sıra Amerika’nın Chicago kentinde de şirketi bulunuyor. 2030 hedefleri kapsamında geleceğin fabrikalarının dijital üretim yönetimi için teknolojik çözüm üreten dünyanın ilk üç şirketinden biri olmayı hedefleyen Doruk’un Amerika’daki ProManage Smart Manufacturing Solutions Corp. isimli şirketi, Japonya merkezli ITO Corporation ile yaptığı partnerlik anlaşması sonucu Asya Pasifik pazarına da giriş yaptı. Amerika’da üretim endüstrisini kuvvetlendirmek için kurulan MxD’nin Ar-Ge partneri olan Doruk, ABD’deki şirketini global Ar-Ge ve genişleme operasyonlarının merkezi haline getirme hedefiyle çalışıyor. Son olarak geliştirdiği ve dijitalleşmede devrim niteliğindeki IoT tabanlı MES MOM sistemi ProManage Cloud ile sektörde dengeleri değiştirmeye hazırlanan Doruk, bu teknolojiyle KOBİ’ler başta olmak üzere tüm işletmelerin pratik, hızlı ve küçük bütçelerle yaklaşık 4 ila 8 hafta arasında dijitalleşmesini sağlayarak akıllı fabrika dönüşümünün önündeki engelleri kaldırıyor. Veri tabanı ve server ihtiyacı olmadan sadece internet bağlantısıyla gelişmiş alt yapı sorununu ortadan ProManage Cloud, ekonomik olması ve sürekli gelişim göstermesiyle dijitalleşme yatırımlarını risk olmaktan çıkarıyor.

www.promanage.com.tr

www.dorukotomasyon.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ