Demokrat Zafer

Plaza Siyaseti ile Geldiğimiz Nokta Ortada İken Sessiz Kalmamız Beklenemez!

DEVA Partisinin Bursa İl Başkan adaylarından Erman Kızılyel 4 aralıktaki il seçimlerine hazırlanıyor. Kızılyel gazetemize yaptığı açıklamada yol haritasını açıkladı.

Kızılyel; “İl Başkanlığı’na adayım çünkü; plaza siyasetinin sonuçlarını partimde görüyorum. İl Başkanlığı’nın Nilüfer’in en işlek caddesine konumlandırılılarak ışıklarının 24 saat açık bırakılması vatandaşlarımız için önemli değil. Çünkü; vatandaşımız siyasetçilere uzaktan bakmak istemiyor, vatandaşımız ayağına gelen derdine derman olan siyasetçi ile bütünleşmek istiyor. Biz sahaya inelim dedikçe İl Başkanımız sayın Serkan Özgöz bu isteğimizin önüne geçti. Ankara’nın rüzgarını kendine yeterli görerek 3 bin gönüllümüzün partimize üye olmasını adeta izlediği siyasetle engelledi, küstürdü. Fırsat verilir ve il başkanlığına uygun görülürsem delegeler tarafından tüm teşkilatı kucaklayıcı, her üyenin kendisini değerli hissedeceği bir anlayışla ve ortak akılla partiyi yöneteceğim.” 

“Kentsel dönüşüm Nilüfer’de rantsal dönüşüme çevrildi. Oysa kentsel dönüşüme, Nilüfer dışındaki tüm ilçelerde ihtiyaç var. Osmangazi, Yıldırım, Kestel, Gürsu gibi ilçelerdeki eski yapılar, TOKİ aracılığıyla dönüştürülebilirdi. Bu bölgeler, sosyal donatı alanlarından, parklardan ve yeşilden yoksun. Şehir beton yığını içinde nefes alamıyor. O yüzden bir damla su bulamıyoruz. Siyasetimizi kişilere endeksli olarak değil genele yayarak daima sahada olacağız. Amacımız yakın gelecekte hem genelde hem de yerelde DEVA’yı iktidara getirebilmek.” dedi

Kızılyel’in yakın zamanda bir kanala verdiği röportajı da sizlerle paylaşıyorum.

E

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ