Demokrat Zafer

İnegöl Belediye Başkanı Taban köşe yazarlarıyla buluştu

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa İnternet Gazetecileri Derneğinin organizasyonuyla “Başkan’la İnternet Medyası Buluşması” programı kapsamında köşe yazarlarıyla bir araya geldi.

Bursa İnternet Gazetecileri Derneğinin belirli aralıklarla düzenlediği “Başkan’la İnternet Medyası Buluşması” programları kapsamında, 20’yi aşkın köşe yazarı İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile bir araya geldi. İnegöl Belediyesi ev sahipliğinde Oylat Çağlayan Otel’de gerçekleştirilen buluşmada, Başkan Alper Taban hem gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu hem de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Çarşamba günü 13.00’da gerçekleşen buluşmada, Başkan Alper Taban göreve gelmesinin ardından bugüne kadar olan süreçte hayata geçirdiği projeler ve hedefleri başta olmak üzere görev süresini anlattı. Bu sırada gazetecilerin konularla ilgili sorularını da yanıtlayan Başkan Taban, ayrıca geleceğe dair beklenti ve hedeflerini de paylaştı. Sohbet ortamında geçen buluşmada Bursa’da farklı kuruluşlarda yazarlık yapan 23 köşe yazarı ve gazeteci hazır bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ