Demokrat Zafer

Zafer Parti Bursa’da Sahaya İndi! “Yaşanabilir Bir Bursa İçin Son Nefesimize Kadar Mücadele Edeceğiz!”

Prof.Dr. Ümit Özdağ’ın liderliğini yaptığı Zafer Partisinde Bursa İl teşkilatlanma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Parti çalışmaları kapsamında, Bursa ‘ya gelen Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aslan YAMAN, Genel İdare Kurulu ( GİK ) Üyesi Sevda ÖZBEK, GİK Üyesi ve Genel Başkan Baş Danışmanı Bayram KAZANCI düzenlenen toplantıda parti programı hakkında bilgi verdi. Ziyaret ve sonrası yapılan toplantıya ilginin yüksek olması partililerin yüzünü güldürdü. Heyet basın mensuplarının sorularına da cevapsız bırakmadı.
Bursa İl Başkanı Halil ibrahim AYDIN yaptığı açıklamada, “Asla umutsuzluğa kapılmayın Türkiye’ de bütün koşullar değişecektir. Daha iyi,  daha demokratik ve adaletli bir Türkiye bizleri bekliyor. Esnafın da, sanayicinin de, sokaktaki satıcının ve vatandaşımızın rahat edeceği güzel Bursa’yı  beraber yeniden inşa edeceğiz” dedi.
Zafer Partisi  Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sn. Dr. Aslan YAMAN, Genel İdare Kurulu ( GİK ) Üyesi Sn. Sevda ÖZBEK, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sn. Hidayet SEVİNÇ, Genel Başkan Baş Danışmanı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İzleme Komitesi Başkanımız Sn. Bayram KAZANCI, Kurucular Kurulu Üyesi Sn. Mahmut KARA ve Bursa İl Başkanı Sn. Halil İbrahim AYDIN ve İl Yönetim Kurulu ile birlikte Bursa’da esnaf ziyareti yaptı. Tuz Pazarı Caddesi, Uzun Çarşı ve OTASANSİT Sanayi sitesinde esnaf ve vatandaşlar adreslerinde ziyaret edilerek günlük sıkıntıları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Sanayicileri ziyaret ederek, Türkiye’nin içinde bulunduğu sanayi ve ekonomi hakkındaki sorunları dinledi. Zafer Partisi olarak çözüm politikalarımızı anlattık. Tuz Pazarı Caddesi, Uzun Çarşı ve OTASANSİT Sanayi sitesinde hayırlı işler dileyen ve  yoğun bir ilgiyle karşılanan Ekonomiden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sn. Dr. Aslan YAMAN , GİK Üyesi Sn. Sevda ÖZBEK, Genel Başkan Baş Danışmanı Sn. Bayram KAZANCI , Bursa İl Başkanı Sn. Halil İbrahim AYDIN  ve Bursa İl Yönetimi, sohbet ettiği esnafın ve vatandaşın görüş ve önerilerini dinledi. Zafer Partisi ziyaretlerde yeni üye katılımı da sağlayarak rozetleri takıldı.
İl Başkanı Halil İbrahim Aydın; “Ekonomik şartların genelde ülkemiz, özelde ise Bursa’da etkisi derin bir şekilde hissedilirken esnafımızın, sanayicimizin ve vatandaşımızın mağduriyeti gün geçtikçe enflasyonun altında ezilmekte ve toplumumuzun alım gücü düşmektedir. Durmadan yorulmadan; Esnaflarımızı ,Sanayicilerimizi, vatandaşlarımızı ziyaret etmeye ve Bursa’mızın sesi olmaya devam edeceğiz. Zafer Yolunda Bursa, tüm kadrolarıyla Zafere doğru ilerliyor. Yolumuz açık olsun.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ