Demokrat Zafer

OCASSO Mobilya’nın Genel Müdür Yardımcısı Ertan Boğa oldu!

Dayanıklı Tüketim ve Mobilya sektöründe 25 yılı aşkın süredir deneyimi olan Ertan Boğa, daha önce Arçelik, Yatsan, Simfer gibi firmalarının genel merkezlerinde satış-pazarlama alanında uzun yıllar görev aldı. Yataş Grup bünyesinde tüm markalardan sorumlu Yurtiçi Satış Direktörü olarak 3 yıl boyunca görev alan Boğa, Beykent Üniversitesi’nde pazarlama üzerine master yaptı.

Ocasso Mobilya’nın 2022 Yılı Hedefleri

Avrupa’nın en yeni ve modern tesislerinden birine sahip olan Ocasso Mobilya markasının ilk hedefi, önümüzdeki aylarda açılacak yeni mağazalar ile Ocasso markasının bilinirliğinin ve görünürlüğünün artmasını sağlamak olacak. Ekim 2021 itibariyle yeni görevini devralan Ertan Boğa; yeni dönem hedefleri ile ilgili, “Önümüzdeki iki yıl içerisinde modern, estetik, konforlu ürünleri ve kendine has tarzı ile Türkiye’de akla gelen ilk mobilya markası olarak konumlanmayı hedefliyoruz. Bununla birlikte, orta-uzun vadeli hedeflerimizi ise ihracat hacmimizi büyütmeye odaklayarak, hem yurt içi hem de yurt dışı pazarında ulaşılabilir lüks mobilya markasını tüketiciye benimsetmek istiyoruz” diyor.

Satış, kategori geliştirme, iş ve marka yönetimi, satış yönetimi ve dağıtım kanallarında deneyimli bir lider olan Ertan Boğa, Ocasso Mobilya’nın sürdürülebilir büyüme stratejisini belirleyip hayata geçirilmesine 1 Kasım itibariyle liderlik edecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ