Demokrat Zafer

AYGÜN KARADOĞAN MÜSLÜM GÜRSES’İN ŞARKISINI COVERLADI

Yıldız Tilbe(Emi), Sezen Aksu(Tükeneceğiz), Zeki Müren(Gözlerin Doğuyor Gecelerime) gibi müzik devlerinin eserlerini seslendirerek adından söz ettiren ve birden fazla türde şarkı okuyarak çok yönlü olduğunu sürekli gözler önüne seren ünlü sanatçı Aygün Karadoğan, yeni şarkısı için kolları sıvadı.
Hayranlarından gelen yoğun istek üzerine arabesk bir parça seslendiren Aygün Karadoğan, daha önce Müslüm Gürses’in sesinden duymaya alışık olduğumuz “Yıkıla Yıkıla” adlı parçayı okudu. Sözleri Yılmaz Uzun’a bestesi ise Bayram Şenpınar’a ait şarkıya Aygün Bal ve Atakan Yılmaz yönetmeliğinde sürpriz bir klip çekildi. Ali Erkan Öztürk görüntü yönetmeni, Meltem Yurttaş sanat yönetmeni ve Muharrem Kumit tasarımcı-fotoğrafçı olarak klip ekibinde yer alırken oyuncu Ömer Karanlık ise yeteneğini sergiledi. Sürpriz klip, çok yakında izleyicisi ile buluşacak.
Her defasında hayranlarını şaşırtan Aygün Karadoğan, “Klipte hüzünlü bir hikaye var. Umutları yitip giden hazin bir adamı anlatıyor. Şarkı ile örtüşen bir klip çektik. Sürpriz yapmayı, insanları şaşırtmayı seviyorum. Her aynı çizgide ilerlemek istemiyorum. Arada değişiklik ve farklılık iyidir. Tazeler, insanı yeniler” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ