Demokrat Zafer

Online ticaret platformundan 29 Ekim’e özel turnuva

Online ticaret platformu Binomo, Cumhuriyet Bayramı coşkusuna düzenlediği “98. Yıl Özel” turnuvasıyla ortak oluyor. 5 gün sürecek turnuvada, ilk 10’a giren yatırımcılar 6 bin dolar kazanma fırsatını yakalarken, yatırım dünyasını da keşfediyor.  

Türkiye, 29 Ekim’de Cumhuriyet’in kuruluşunun 98. yıldönümünü kutlamaya hazırlanıyor. Her yıl çeşitli etkinlikler düzenleyen online ticaret platformu Binomo, bu kez 29 Ekim’e özel bir turnuva düzenleyerek ülkemizdeki bayram coşkusuna ortak oluyor. 25 Ekim’de saat 00:00’da başlayacak ‘98. Yıl Özel’, 29 Ekim saat 15:00’te sona erecek. İlk 10’a giren katılımcılar ise toplamda 6 bin dolar kazanma fırsatı elde edecek.

Katılımcılar turnuvanın ödül havuzunu büyütüyor

Binomo Özel Projeler Uzmanı Anne Kmel, turnuvada katılımcıların kendi ekosistemlerini kurduklarını belirterek, etkinlikle ilgili şu ayrıntıları paylaşıyor: “Binomo 98. Yıl Özel Turnuvası’na katılımcılar hareket kazandırıyor, çünkü ödül havuzu katılımcı sayısına göre yükseliyor. Halihazırda havuzda 6 bin dolarlık fonumuz bulunuyor. Tutarlı tahminleriyle ilk 10’a girenler, lider panosunda yer alarak ödüle hak kazanıyor. Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarken, 98. Yıl Özel ayrıcalıklarıyla yatırım dünyasını deneyimlemek isteyen herkesi turnuvamıza bekliyoruz.”

Bayram coşkusu, 98. Yıl Özel Turnuvası’nda kutlanıyor

Yatırım araçlarını turnuva katılımcıları için 29 Ekim’e özel eğlenceli bir buluşma noktasına çevirmek istediklerini aktaran Anne Kmel heyecanını şu sözlerle anlatıyor: “Binomo Ailesi olarak, 133 ülkede her gelir düzeyinden milyonlarca yatırımcıya ek gelir arayışları için yol haritası sunuyoruz. Şimdi de Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle 25 Ekim saat 00:00’da başlayacak olan “98. Yıl Özel” turnuvamız yatırım sektörünü deneyimlemek isteyen adaylar için bir araç oluyor. Binomo 98. Yıl Özel Turnuvası varlık hareketlerine dair tutarlı tahminlerde bulunmaya ve riskleri göz önünde bulundurarak bir sonraki adımı öngörmeye dayanıyor.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ