Demokrat Zafer

CHP’li Mudanya Belediye Başkanı başarısızdır

MHP Mudanya’dan algı belediyeciliğine sert tepki! MHP Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler gazetemize yaptığı açıklamada sert ifadelerle Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a yüklendi. Seymenler; “CHP Mudanya’ya iyi gelmemiştir. CHP’li Mudanya Belediye Başkanı başarısızdır. Belediyeciliği yetersizdir. Mudanya hak ettiği belediyecilik vizyonundan fersah fersah uzaktadır. Sebebi de CHP’li Başkanın belediyecilik aklının başka yerlerde olmasıdır.

CHP’li Mudanya Belediye Başkanı Mudanya’ya hizmet getirme yerine, zannımca ikbal gördüğü CHP’li İstanbul Belediye Başkanı İmamoğlu’na güzelleme peşindedir.

Atalarımız ‘Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.’ demişler. Bunun en güzel örneklerinden biri de herhâlde Mudanya’da cereyan ediyor.

CHP’li Mudanya Belediye Başkanı da kendisi gibi belediyecilikte başarısız arkadaşı CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ile devamlı temasta. Yeterki bir fırsat olsun.

Geçen sene Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin BUDO’da yaptığı yüzde 40’lık indirimde, CHP’li Mudanya Belediye Başkanı, Bursa Belediye Başkanı yerine CHP İstanbul Belediye Başkanına teşekkür etmişti. Pusula şaşmıştı. Gerçi CHP’de normal bu işler.

Şimdi de, CHP Mudanya Belediye Başkanı, zamanında Güzelyalı Belediyesi tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden 100 bin dolara satın alınan Turan Emeksiz adlı otel restaurant olarak kullanılan yolcu vapurunu bedelsiz olarak CHP’li İstanbul Belediyesine devretti. Sanki Mudanya bütçesi İstanbul bütçesinden çok da, bir de jest yapıyor.

CHP’li Mudanya Belediye Başkanı, bir taraftan Mudanyalının arsalarını satıyor, diğer taraftan vapuru bedelsiz olarak CHP’li İstanbul Belediye’sine devrediyor. Sonra da ‘Mudanyalının malı Mudanya’da kalacak ‘diye edebiyat yapıyor.

CHP’li Mudanya Belediye Başkanı; İmamoğlu’nda ikbal görüp yarınlara yatırım olsun diye düşünüyorsa boşa kürek sallamasın. Aradığında İstanbul’da bulamadığın, gördüğünde de meziyetmiş gibi temel atmama törenleri gerçekleştiren  ve önceki dönemde yapılan hizmetleri kendi yapıyormuş algısal belediyeciliğinden hiçbirşey olmaz.  

CHP’li Mudanya Belediye Başkanı artık rotasını Mudanya’ya ve Bursa’ya çevirsin. İmamoğlu ve Kaftancı güzellemeleri yapacağına Mudanya’ya gerçek hizmet getirebilmek adına Bursa Büyükşehir toplantılarına katılsın. Not tutsun, istişare yapsın, ders alsın da şu kalan son 2,5-3 senesinde eksik ve yarım işlerini ne kadar yapabiliyorsa tamamlamaya gayret etsin.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ