Demokrat Zafer

Muhtarlarımız ülkenin teminatıdır!

Türk Diyanet Vakıf- Sen Bursa Şube Başkanı Hilmi Şanlı’nın Muhtarlar günü ile ilgili yaptığı açıklamada; ” Muhtarlık kurumu demokrasimizin en küçük mihenk taşı olmakla birlikte, milletimizin sesini ve vicdanını temsil eder. Ülkemizin en ücra köşesinden en merkezi noktasına kadar her mahallede halkımıza temas eden muhtarlarımız devletimizin gören gözü, halka uzanan elidir.

Güçlü devlet olmanın birinci şartı devlet kurumunun her bir paydaşının aynı heves ile işine sarılması ve aynı ülküye ulaşma çabasında ki sarsılmaz kararlılığından geçmektedir. İçinde bulunduğumuz zaman da bizlere bir kez daha göstermektedir ki bu güzel Anadolu coğrafyasında kurduğumuz ve yaşatmakta olduğumuz şanlı devletimiz her zaman güçlü olabilmeli, güçlü kalabilmelidir. Bu noktada demokrasimizin ilk basamağı muhtarlarımıza büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Vatandaşa götürülen hizmetin de bir parçası olan Muhtarlarımız devletimizin mahalle ve köylerdeki gözü ve kulağıdır.

Böylesine önemli bir görevi üstlenen, demokrasimizin temel taşı, milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkarı muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyor, kendilerine ve ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ