Demokrat Zafer

Akşener: Bu iktidar yoksulluğu yönetmeyi seçti

Meral Akşener “Bu iktidar, yoksullukla mücadele etmeyi değil yoksulluğu yönetmeyi seçti. Kendisi sarayda sefa sürerken milletimizi içine hapsettiği açlığı ve çaresizliği yok saymayı tercih etti” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü‘nde, “Bu iktidar, yoksullukla mücadele etmeyi değil yoksulluğu yönetmeyi seçti. Kendisi kapandığı sarayda sefa sürerken milletimizi içine hapsettiği açlığı, işsizliği ve çaresizliği yok saymayı tercih etti” dedi.

Meral Akşener, sosyal medya hesabında, “YoksulluklaMücadeleGünü” etiketiyle videolu bir paylaşım yaptı.

Videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın farklı zamanlarda söylediği, “Türkiye’ye çağ atlattık”, “Türkiye bir tırmanışta, adeta bir uçuşun içerisinde”, “Bu kardeşinize yetkiyi verin, ondan sonra faizle nasıl uğraşılır göreceksiniz”, “Biz göreve geldik, üniversite öğrencilerinin aldığı burs 45 liracıktı. Elinize dilinize dursun, şu anda bunlar 650 liraya çıktı” gibi sözlerine yer verildi. Bu sözlerin aralarında ise vatandaşların, “İnternet yok, tablet de yok”, “Bir senedir bir spor ayakkabı almak istiyorum, alamadım”, “Faiz ödeye ödeye dumanımız çıktı”, “950 lira kiram var ve ben devletten sadece 650 lira kredi alıyorum, burs bile değil” sözleri yer aldı.

Videoda Akşener, şunları söyledi:

Bu iktidar, yoksullukla mücadele etmeyi değil, yoksulluğu yönetmeyi seçti. Kendisi kapandığı sarayda sefa sürerken milletimizi içine hapsettiği açlığı, işsizliği ve çaresizliği yok saymayı tercih etti. Yani milletimizi değil bol maaşlı danışmanları, beş müteahhidi ve yandaşları tercih etti. Ama kimsenin şüphesi olmasın. Bu eğri düzen böyle gitmeyecek. İYİ Parti iktidarında Türkiye iyileşecek.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ