Demokrat Zafer

NetEkstre, ParamPos’lulara Yüzde 25 İndirimli

Türkiye’de finans alanındaki dijital çözümleriyle dikkat çeken ve işletmelerin farklı bankalardaki hesap bilgilerini tek bir platformda bir araya getiren NetEkstre, ParamPos kullanan şirketler için Ekim ayına özel bir indirim kampanyası başlattı. Banka hesap hareketlerini raporlama sistemi NetEkstre, ParamPos kullanan şirketlere yüzde 25 indirim sağlayacağını duyurdu.

Gelişen teknolojiyle birlikte bankacılık sektörünün geleceği olarak tanımlanan “açık bankacılık” uygulamaları her geçen gün daha geniş kitlelere ulaşıyor. 2000’li yılların başında Avrupa’da başlayan ve 2015 yılında Avrupa Birliği parlamentosunda kabulü sonrası Avrupa Birliği ve İngiltere’de hayata geçirilen açık bankacılık, dünyada hızla yayılmaya başladı. Pandemi döneminde daha da fazla hissedilen uzaktan iş yönetme ihtiyacı ile birlikte şirketlerin dijitalleşme çabası her geçen gün arttı.

Bu alanda   geliştirdiği dijital çözümler ile işletmelerin farklı bankalardaki hesap bilgilerini tek bir platformda bir araya getiren NetEkstre, geçtiğimiz yıl hizmet verdiği firma sayısını yüzde 330’luk artışla 1.000’in üzerine taşıdı. Sisteme entegre 28 bankayla da işletmelerin farklı finans kuruluşlarındaki hesap bilgilerini tek bir platformda bir araya getiren NetEkstre, Türkiye’nin en çok işlem hacmine sahip sanal pos uygulaması gerçekleştiren kuruluşu ParamPos kullanan şirketlere indirim uyguluyor. Ekim ayı süresince geçerli olacak indirimle, ParamPos kullanıcıları kendilerine uygun NetEkstre paketlerini yüzde 25 indirimli olarak satın alabilecek.

Grup şirket yapısını 5 şirkete kadar destekleyen NetEkstre’nin Eco, Premium ve Enterprise adı verilen 3 paketi bulunuyor. Kullanıcı eğitimi ve teknik destek uygulamalarının dahil edildiği paketler yıllık 7.000 TL’den başlıyor.

Türkiye ekonomisinin lider kuruluşları NetEkstre’yi tercih ediyor

NetEkstre, Türkiye ekonomisinin lokomotifi konumunda olan tekstil, otomotiv, mobilya başta olmak üzere sağlık, hizmet ve elektrik-elektronik’in de yer aldığı 28 farklı sektörde hizmet veren binin üzerinde kuruluşun açık bankacılık işlemlerini yürütüyor. Finansal teknolojiler alanında 20 yılı aşan deneyimiyle bankacılık hizmetlerini tek bir platform üzerinden görüntüleyebilme ve yönetebilme yeteneğinin yanı sıra, dijital yönetim araçlarıyla entegrasyon hizmetlerinin kalitesini artıran NetEkstre, doğrudan entegre olduğu 15 ERP uygulamasıyla firmaların banka işlemlerinin çıktılarını ihtiyaç duyabilecekleri her alanda hızlı ve etkin bir şekilde kullanabilmelerine de olanak sağlıyor.

NetEkstre Hakkında: Açık Bankacılık ürünü Netekstre,  hesap hareketleri gösterme servisi olarak bankalardan hesap hareketlerinizi online alır ve tek panel üzerinde tüm hareketleri görüntülemenizi sağlar.  Toplanan tüm hareketler ortak bir veri yapısına çevrilir ve web servis üzerinden ERP sistemlerine (SAP, Oracle, Microsoft Dynamics, Logo, Netsis, Mikro, Eta vb.) aktarılır. NetEkstre ile tüm banka hareketleri tek panel üzerinde izlenebilir, panel üzerinden özel raporlar oluşturulup export edilebilir, anlık ve periyodik olarak sms ve email ile raporlar alınabilir. Tüm işlemlerin ortak bir veri yapısına dönüştürülüp hızlıca ERP/muhasebe sistemlerine aktarılması, firmalara zaman ve iş gücü bakımından büyük kazanç sağlamaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ