Demokrat Zafer

AKŞENER BURSA ORHANGAZİ’YE GELİYOR

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’nın “1 Gecede 1 İlçe, 17 Gecede 17 İlçe, 712 Köy” programına katılacak.İYİ Parti Bursa Başkanlığı’nın dikkat çeken, “1 Gecede 1 İlçe, 17 Gecede 17 İlçe, 712 Köy Projesi”ne, Genel Başkan Meral Akşener’den büyük destek geldi.

-16 Ekim 2021 Cumartesi yapılacak Orhangazi programına katılacak olan Akşener, önce ilçe merkezinde Orhangazililer ile buluşacak, ardından Yeniköy’e giderek vatandaşların bire bir dertlerini dinleyecek.

Her an seçim olacakmış gibi çalışmalarını büyük bir hızla sürdürdüklerini belirten İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Genel Başkan Meral Akşener’in programa katılacak olmasının onur verici olduğunu belirtirken, 3 ay sürecek proje kapsamında, Bursa’nın 712 köyünün tamamında vatandaşlarla birlikte olacaklarını yineledi.
İlk olarak Karacabey’in 64 köyünü aynı gün içinde ziyaret ettiklerini belirten Türkoğlu, “Karacabey’den sonra Mudanya’nın 37, geçtiğimiz hafta da Gemlik’in 22 köyünü aynı gün içinde dolaştık. Onlarca ekibimizden oluşan araç konvoylarımız ile önce ilçe merkezindeki nokta mitinginde hemşerilerimizle buluşuyoruz, ardından çarşı gezisinde esnafımızı dinliyoruz. En sonunda da ekiplerimizin görevli oldukları köy ve mahallelerde vatandaşlarımızla söyleşiyoruz” dedi.
Programın öncelikli hedefinin siyasi propaganda olmadığını vurgulayan Türkoğlu konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

SORUNLARI DİNLİYORUZ

“Bir kez daha belirtmek isterim ki tarım, bu ülkenin ihmal edilmiş ve kaderine terk edilmiş en önemli değeridir. Toprağın kıymetini maalesef bir türlü anlayamadık.
Neredeyse her mevsim değerlendirilebilen bir iklime sahip ülke olmamıza rağmen, bu imkanı fırsata dönüştürebilmiş değiliz.
Partimizin bu amaçla hazırladığı Tarım Master Planı ile tarımsal kalkınma politikasını hayata geçirmeye kararlıyız.
Biz bu köy buluşmalarımızda çiftçilerimizle, vatandaşlarımızla işte bu konuları konuşuyoruz.
Ortada bugün için seçim falan yok bizim de oy istemek gibi bir önceliğimiz söz konusu değil.
Asıl beklentimiz çiftçilerimizi dinlemek, onların sorunlarını not etmek ve gerçek taleplerini raporlayıp genel merkezimize iletmek. Zaten biz de bunu yapıyoruz.
Böylelikle de Tarım Master Planımızın daha da güncellenip zenginleştirilmesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz.
Kırsal bölgelerimizde yaşanan belli başlı sorunları elbetteki biliyoruz ve genel merkezimizin bunlarla ilgili çözüm planları da tabi ki var.

YOL HARİTASI ORTAYA ÇIKACAK

Bu programımız bizlere Bursa ve çevresiyle ilgili daha güncel ve daha gerçekçi bir yol haritası ortaya çıkaracaktır.
Bu amaçla İYİ Parti Bursa Teşkilatı olarak startını Karacabey ile verdiğimiz, sonrasında Mudanya ve Gemlik ile devam ettiğimiz programımızın bu haftaki bölümünü Orhangazi’de gerçekleştiriyoruz.
Yine büyük bir araç konvoyu ile Orhangazi’de olacağız, İlçe Teşkilatımızın organizasyonu ile önce bir nokta mitinginde vatandaşlarımızla buluşacağız. Burada, İstanbul’daki programından sonra gelerek bizlere katılacak olan Sayın Genel Başkanımız da Orhangazililere hitap etmiş olacak.
Sonrasında esnafımızı dolaşıp, ardından tam 24 ayrı ekiple Orhangazi’nin 24 köyüne dağılacağız. Sayın Genel Başkanımız da aynı program kapsamındaki çiftçilerimizle buluşma çalışmasını, beraberindeki ekiple birlikte Yeniköy’de yapacak.
Böylelikle bir günde Orhangazi ilçemizin tamamında her kesimden vatandaşımızla samimi biçimde hasbıhal etmiş olacağız.
Bunu her hafta bir diğer ilçemiz ve köylerinde düzenli olarak gerçekleştirmeye de devam edeceğiz.
Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’e ve tüm ekip arkadaşlarımıza anlamlı katkı ve destekleri için İl Teşkilatımız adına teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ