Demokrat Zafer

ŞEYTANIN AKLINA GELMEZ! 1 TL’LİK BANKA DEKONTUYLA EŞİNİ TEHDİT ETTİ.

22 yıllık eşim 22 Ağustos’tan beri kayıp diyerek programımıza başvuran Mustafa Yoldaşer Esra Erol sayesinde günler sonra eşi bulundu ve stüdyoda kavuştu. Mustafa Bey’in eşi Gülşen Hanım’ın iddiaları güne damgasını vurdu.
Gülşen Hanım eşinin kendisine şiddet uyguladığını, saçlarını kazıdığını, yatağın altında baltayla uyuduğunu iddia etti. Sonrasında ise söylediği böylesi kimsenin aklına gelmez dedirtecek cinstendi.
Gülşen Hanım, Mustafa Bey’in kendisine 1 TL para yatırdığını açıklama kısmına da kendisini tehdit ettiğini söyledi ve bunu da canlı yayında ispatladı.
Dekontu ekranda gören herkes anlık şok yaşadı. Üstelik bunu bir kez değil birkaç defa 1 TL göndererek açıklama kısmında sürekli mesaj attığını itiraf etti.
Mustafa Bey, “Evet 1 TL göndererek banka dekontuyla açıklama kısmında mesaj gönderiyordum. Çünkü eşim beni her yerden engellemişti. Ancak bu yolla ulaşabiliyordum. Daha fazla mesaj gönderebilmek için 1 TL olarak gönderebiliyordum” dedi. Bunun üzerine Esra Erol yıllardır bu programı yapıyorum. Böylesini ne duydum, ne gördüm” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ