Demokrat Zafer

ALBİN HASANİ “GÖZ GÖRE GÖRE” GELİYOR

Ağustos ayında yayınlanan son single’ı “Bir Başıma”nın ardından sessizliğini bozan Albin Hasani’nin son teklisi “Göz Göre Göre” ilk dinlemede hafızalara kazınıyor. Garaj Müzik etiketiyle yayınlanan Göz Göre Göre’nin Mix & Mastering’i İlkay Şencan’a ait.

Tekrar tekrar dinlemekten bıkmayacağınız, kendinizi ritme ayak uydururken bulacağınız bir şarkı “Göz Göre Göre”. Bir Başıma’da 80’ler esintilerine yer veren Albin, “Göz Göre Göre”de 90lar RnB tarzını yansıtarak, donanımını bir kez daha kanıtlıyor.

Diğer şarkılarına nazaran daha Pop bir sound taşıyan “Göz Göre Göre”nin sözleri, müzik ve aranjesi yine Albin’e ait olmakla birlikte, single kapağında da emeği var.

Albin (Albin Hasani) 2 Mart 1997’de Arnavutluk’un başkenti Tiran’da dünyaya geldi. Küçük yaşta Elvis Presley ve Ricky Martin taklitleri yaparak şarkı söylemeye ve dans etmeye başladı. Ailesinin (askeri diplomat) işi sebebiyle sürekli taşınmak zorunda kalan Albin, (Almanya, İtalya, Yunanistan, Ankara) müzik tarzından da hissedebileceğiniz gibi birçok kültürden etkilenmiş şekilde 13 yaşında İstanbul’a yerleşti. Elektronik-Pop ve Pop-Slow gibi müzik akımlarından etkilenip ekibiyle Küçükçiftlik Park, If-Beşiktaş, BronxPi gibi İstanbul’un önemli konser alanlarında sahne aldı.

Albin ilk single’ını 2018’te “Melekler” ile çıkardı. Ardından 3 versiyonuyla tanıdığımız “California” geldi. 2019’da ise 5 şarkılık EP albümü “22”yi tanıttı. “Kapatın Işıkları”, “Mücrim”, “Kimsem Yok” ve “Her Şeyden Sıkıldım” 2020 single’ları arasında yer alıyor. 2021’e Kaan Pars ve Aytaç Özalp ile birlikte H.O.M.B. ile giriş yaptı. Göz Göre Göre’den önceki son single’ı ise “Bir Başıma”.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ