Demokrat Zafer

Akor Hijyen Market olarak yeni adresinde

Akor Hijyen Medikal Market’in Beşevler Yıldırım Caddesi’ndeki açılışı büyük ilgi gördü.

Medikal sektöründe Bursa’nın öncü markalarından biri olan Akor Hijyen Medikal AŞ, yeni showroom’unu Beşevler Yıldırım Caddesi üzerinde Bursalıların hizmetine bundu.

Büyük ilgi gören organizasyonda; Akor Hijyen Medikal Market’in açılış kurdelesini İyi Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, İyi Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Remzi Çınar, Yüksel Yılmaz ile Yahya Bahadır şirket ortakları Ercan Aktaş ve Levent Oral’la birlikte kesti.

Açılış konuşmasını yapan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aktaş, ‘Şirketimiz ödün vermediğimiz disiplinli çalışma ve kaliteli hizmet anlayışımız ve 14 Temmuz 2020 tarihinde aramıza katılan değerli iki ortağımızla birlikte yoluna daha güçlü devam etmektedir. Kısa sürede kurumsallığını tamamlamaya çalışan şirketimiz, ilk hijyen marketini ve ikinci medikal şubesini Beşevler’de açmıştır. Hijyende bir adım önde sloganıyla yola çıkan firmamız sektöründe lider olmayı hedeflemektedir’ dedi. Yeni showroom’un Bursa’ya hayırlı olmasını dileyen İyi Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu ise ‘İş yerlerinin kapandığı bir dönemde böyle bir iş yeri açarak istihdam yaratma gayretlerini takdirle karşılıyor, cesaretlerinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Allah tüm Türkiye’de zincir satış ağıyla buluşmalarını nasip etsin’ diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ