Demokrat Zafer

“TARAFINI SEÇ” YİNE ÇOK KONUŞULDU!

Format sahipliğini Özlem Çelik ve Özcan Maviş’in yaptığı, Projepark tarafından hayata geçirilen, Haber Global ekranlarında Buket Aydın’ın Tarafını Seç programının bu haftaki konukları gazeteci Nagehan Alçı ile yorumcu eşi Rasim Ozan Kütahyalı idi.

Haber Global ekranlarında Buket Aydın’ın Tarafını Seç programında, Alçı’nın “Başkanlık sistemini savunmuş ve yanılmış bir gazeteciyim” itirafından hareketle, eşiyle karşıt görüşü savunan Kütahyalı’nın açıklamaları gündeme damga vuracak türdendi.

“İktidarın İnadına İtiraz Ediyorum”

“Türkiye’de uçlar, siyah beyazlar arttı. Griler yok oldu” diyen Alçı, Daha adil bir ülke için sistem değişmeli. İktidarın inadına itiraz ediyorum. Ama eskiye dönmeye de şiddetle karşıyım. Muhalefet ve iktidara uzlaşması için yalvarıyorum” dedi.

“Sayın Erdoğan, Atatürk Ve Abdülhamit’ten Daha Güçlü Bir Lider”

Nagehan Alçı, Buket Aydın’ın “Sayın Erdoğan, önerdiğiniz sistemin neresinde?” sorusuna “Kişilere sistem dizayn edemeyiz. İktidarın farklı alternatiflerle şekillenebileceği, meclisin çok daha güçlü olduğu, yargının çok daha bağımsız olarak ayakta durduğu bir sistemi nasıl yerleştirebiliriz? Bunu konuşmalıyız. Karşımızda son derece geniş yetkilerle donatılmış bir yürütme var. Bu yürütmenin arkasında da Atatürk ve Abdülhamit döneminde olmadığı kadar fazla gücüyle duran devlet yapısı var” diye yanıt verdi.

nagehan-alci-baskanlik-sistemi-kutuplasmaya-neden-oldu-zpiz.jpg

“Meral Akşener Başbakanlık Rüyası Kuruyor”

Başkanlık tartışmasında eşiyle karşıt görüşte olan Rasim Ozan Kütahyalı ise “İktidar tüm gücünü kullanmıyor. Sadece yüzde 10’unu kullanıyor” diyerek, daha sonra İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener için “Meral Hanım başbakanlık rüyası kuruyor” açıklamasında bulundu.

“Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu’ndan Usta”

“Muhalefetin medyası bile birbirine girmiş durumda. 60-70 yaşındaki adamlar birbirini yiyor” diyerek muhalif medyayı da eleştiren Kütahyalı, “Politikanın Bizans’ı Ankara’dır. Mansur Yavaş, İmamoğlu’ndan daha usta politikacı” itirafında da bulundu.

“Nagehan Beni Evden Kovdu”

Kütahyalı, “Benim tiyatro bulduğum birisi muhalif rolü oynayan birisi Nagehan’a saygısızlık yaptı. Benim de kocalığım tuttu. Biraz ataerkil olabilir. Kızdım. Tamam, tiyatro oyna ama bunu bize yapma. Sonra evde kavga ettik. Beni evden kovdu. İzmir’e gittim. 3 gün orada kaldım. Daha sonrasında özür diledim. Kendimi tutmam gerekirdi. Kontrolsüz bir davranıştı. Nagehan beni evden kovdu, doğrudur.” dedi.

rasim-ozan-kutahyali-nagehan-beni-evden-kovdu-h23197-a8c67.jpg

ROK’tan Nagehan Alçı Ve Buket Aydın’a: “prodüktör Olsam İkinizi De Filmde Oynatırım”

“Evde başkan Nagehan” diyen ünlü yorumcu, programın sonunda eşi ile programın sunucusu Buket Aydın’a “Biliyorsunuz 7 sene Sinan Çetin ile çalıştım. Yeniden prodüktörlüğe dönsem ikinizi de filmde oynatırım. İkinizin de cast’ı mükemmel” diyerek geceye damgasını vurdu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ