Demokrat Zafer

BİTCİ Racing Türkiye OffRoad Şampiyonası Karabük Yarışında Şampiyona Liderliğini Korudu!

SSV kategorisinde yarıştığı 3 otomobille dikkat çeken ve podyumu dolduran takım rakipleriyle puan farkını açmaya devam ediyor.

Kardoff tarafından 2-3 Eylül tarihlerinde düzenlenen Türkiye Offroad Şampiyonası 3. ayak yarışları, 28 araç ve 56 sporcunun katılımı ile gerçekleşti ve renkli görüntülere sahne oldu.

BITCI Racing takımını temsil eden Ertan Nacaroğlu-Eray Yanpar, Zafer Durmaz-Selçuk Aksöz ve Melis Aksöz-Ezgi Yılmaz ekibi ile SSV kategorisinde mücadele ettiği yarışlar, Cumartesi günü yapılan toplam 44,8 kilometre uzunluğundaki Mukavemet Etabı ile start aldı. Kıyasıya mücadele eden ekipler Pazar günü ise özel Seyirci Etabı ile izleyenlere keyifli ve heyecanlı görüntüler sundu.

Yarışmacıların tüm yeteneklerini sergilediği ve zorlu koşullar sunan yarışta yaşadığı diferansiyel sorunu nedeni ile yarışmaya 2 çeker devam etmek zorunda kalan Zafer Durmaz-Selçuk Aksöz ekibi, verdiği mücadele ile dikkat çekti ve ikinciliğini koruyarak alkış topladı.

SSV kategorisinin birinciliğinin yanı sıra Genel Klasman’da ikincilik elde eden deneyimli sporcu Ertan Nacaroğlu ve co-pilotu Eray Yanpar ise topladığı puanlarla bir yarış eksiğine rağmen şampiyonada ikinciliğe yükseldi ve birinci ile olan puan farkını azalttı.

Şampiyonanın tek kadın ekibi Melis Aksöz-Ezgi Yılmaz izleyicilerden büyük ilgi gördü, zorlu etapları başarı ile tamamladı ve kategorilerinde 3. olarak bir kez daha podyuma çıkmayı başardı.

Yarış sonrasında takım direktörü İbrahim Okyay; ‘Son derece zorlu etapların ve yüksek rekabetin yaşandığı Türkiye OffRoad Şampiyonası’nda sezonun yarısına geldik. Şampiyonayı 3 SSV araçla takip ediyoruz ve ekiplerimiz tüm yarışlarda önemli dereceler ile finiş görerek harika bir iş çıkarıyorlar. Şu anda Takımlar Şampiyonasında ve SSV kategorisinde lider durumdayız. Genel klasmanda ise sporcumuz Ertan Nacaroğlu Karabük’te bir yarış eksiğine rağmen 2. liğe yükselerek Şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olduğunu gösterdi. Karabük yarışındaki bir güzel anımız da garajımızı ziyaret eden Karabük Valisi Sayın Fuat Gürel ile eşi Özlem Gürel’in sporcularımız ile fotoğraf çektirmesi ve güzel sözlerle bizleri motive etmesi oldu.’, dedi.

BİTCİ Racing’in deneyimli takımı Karabük dönüşünde sıradaki yarışına, Bitci.com sponsorluğunda gerçekleşecek TOSFED Baja Kupası ilk ayak, Denizli yarışına hazırlanmaya başladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ