Demokrat Zafer

VANEDA’NIN ŞEHİRLİ MODELLERİYLE SEZONUN EN SAĞLAM ADIMLARINI ATIN

Stiline düşkün olduğu kadar, doğayı da önemseyenlerin markası Vaneda, yeni sezon için hazırladığı V-Clutch koleksiyonuyla artık şehirde. Kullanıcı konforunu ve performansını artıran üstün teknolojileriyle öne çıkan V-Clutch modeli, aklı doğada olanları artık şehirde de yalnız bırakmayacak. Hem kadın hem de erkekler için tasarlanan modeller, maceralarınıza yeni bir boyut kazandıracak.

Vaneda, doğa tutkunlarına yeni ürünleriyle eşlik etmeye devam ediyor. Outdoor aktiviteler ve günlük hayattaki konforundan ödün vermek istemeyenlerin markası Vaneda, V-Clutch koleksiyonu ile yeni sezona damga vuruyor. Rahatlığı ve tasarımıyla dikkat çeken Vaneda’nın yeni koleksiyon parçaları, şehirde de vazgeçilmeziniz olacak. Şehir hayatında rahatlıkla tercih edebileceğiniz koleksiyon parçaları arasında ilk defa kadınlar için üretilen ve tasarımlarıyla göz dolduran modeller yer alıyor.

Vaneda’nın yepyeni V-Clutch koleksiyonuna İstanbul Karaköy’deki mağazasından, seçili Boyner ve SPX mağazalarından onlineda ise Vaneda.com.tr ‘den ve Trendyol.com ‘dan ulaşabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ