Demokrat Zafer

VİNÇ FİRMALARI PEŞİNDE… SAHNEYE VİNÇLE İNDİ…. ŞANSI DÖNDÜ

BURSA’DA VERDİĞİ HALK KONSERİNDE SAHNEYE 40 METRE YÜKSEKLİKTEKİ VİNÇLE İNEREK GÖRSEL BİR ŞOVA İMZA ATAN ÜNLÜ SANATÇI MEHMET ÇEVİK’E VİNÇ FİRMALARINDAN REKLAM TEKLİFLERİ YAĞIYOR.

SAHNEYE VİNÇLE İNME FİKRİNİN ÇOCUKLUK HAYALİ OLDUĞUNU SÖYLEYEN MEHMET ÇEVİK, KONSER SONRASI GELEN TEKLİFLERE İSE ÇOK ŞAŞIRDIĞINI İTİRAF ETTİ.

18 yıllık müzik kariyerinin en önemli halk konserlerinden birini kısa süre önce memleketi Bursa Nilüfer’de veren başarılı yorumcu Mehmet Çevik, sahneye 40 metre yükseklikteki vinçe bağlanan kafesin içinden inerek, kendisini izlemeye gelen bini aşkın dinleyicisini çok şaşırtmıştı. Mehmet Çevik; sahne şovları, ışık ve havai fişek gösterilerinin yanısıra çok sayıda dansçının kendisine eşlik ettiği bu eceyle bir hayalini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşarken, en büyük sürprizi ise konserden günler sonra yaşadı.

Görkemli konserin yarattığı etkinin üzerine kendisine reklam teklifinde bulunmak isteyen vinç firmaları, sanatçının menajerine ulaştı. Mehmet Çevik’i reklam kampanyalarında kullanmak isteyen şirketler, sanatçıyı hem şaşırttı hem de mutlu etti. Sahneye vinçle inme fikrinin çocukluk hayali olduğunu söyleyen Mehmet Çevik, konser sonrası gelen tekliflere ise çok şaşırdığını itiraf etti. Bugüne dek bir çok markanın reklam yüzü olan Çevik, şimdi vinç şirketlerinden gelen teklifleri de değerlendiriyor.

Öte yandan Bursa’da verdiği halk konserin hazzını hala yaşadığını belirten Mehmet Çevik, yeni projeler için de kolları sıvadı. Müzik kariyeri boyunca bir çok mekanda sahneye çıkan Çevik, “Seyircilerimle göz göze olmak benim için çok kıymetli. Bu bakımdan halk konserlerinin önemi çok daha fazla. Bundan sonra daha fazla açık hava konseri vermek için elimden geleni yapacağım” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ