Demokrat Zafer

ŞİKÂYETÇİYİM DEVLETİN ÇALIŞAN PERSONELİ BÖYLE OLUR!

ŞİKÂYETÇİYİM DEVLETİN ÇALIŞAN PERSONELİ BÖYLE OLMAMALIDIR.

İznik Selçuk Mahallesi kapı sokakta bulunan yardıma ihtiyacı olan iki kişilik bir aileye kışlık yakacak kömürü Aile ve sosyal Yardımlaşma vakfı personelleri tarafından dağıtım yapılmaktadır.

Yol ortasında çuvalları gören komşu Margareta Meryem adlı vatandaş üç gün önce başından geçen olayı şöyle anlattı.

Margareta Meryem adlı vatandaş “60 torba kömür getirildi getirilen kömürleri yol ortasına attılar. Çuvalların kenara atılmasını istedi. Evde kız çocuğu yalnız abisi evde yok çalışmaya gitmiş yalnız taşıyamaz yolda kapalı bıraktınız benim eşimde rahatsız hastaneye gitmem gerekiyor araç çağırabilirim dedim fakat beni dikkate almadılar yol ortasına araçtan fırlatarak attılar.

Çalışanlar sen kimsin Lan diyerekten hakarete bulundular Şoför ise bizler mecbur değiliz çuvalları indirmeye vatandaş kendisi indirecek kapı önüne kadar getirip bırakırız biz çuval ellemeyiz dediler ve yol ortasına gelişi güzel çuvalları attılar. Sizler böyle nasıl davranıyorsunuz hasta ve yaşlılarda olabilir sizlere bu iş zor geliyorsa ülkemizde o kadar işsiz var başka çocuklarımız girsin dedim ve İznik belediyesini aradım sağ olsunlar hemen ekip geldi. Zabıta görevlilerinde yol ortasına atılan çuvalları gördüler ve Şahit oldular bana sizler çok haklısınız yapılan bu hizmetler böyle yapılmaz belediyeye bağlı değil kaymakamlığa bağlı bir kurum dediler onlarda gitti bizler daha sonra komşularımız ile birlikte taşıdık.

Adı üzerinde Aile ve sosyal yardımlaşma böyle sosyalleşme ve böyle yardımlaşmamı olur ben hiç böyle bir şey görmedim duymadım yapılan bu hakaret ve sözlü olarak laf edenlerden Rahatsız oldum ve çok üzüldüm insanlıktan utandım bu komşuma yapılan olaylara ve haksız yere bu insanları azarlayan bu kişilerden şikâyetçiyim ”dedi

Not: Almış olduğum bilgiler doğrultusunda bu olayla alakalı kaymakamlık daha önceleri Sosyal yardımlaşma kömür depolarından ihtiyaç sahipleri kendi imkânları ile gelerek kömürlerini evlerine götürüldüğü bilgisini aldık, bu yıl ise yeni alınan karar ile hak sahiplerine evlerine götürmesi kararı alınmış. Hizmet genişledikçe sorunlarda genişliyor hazırcı bir toplum haline geldik her şeyi de devletten bekliyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ